14.8 C
Arta
14 Μαΐου 2024

Κυκλοφορεί την Τρίτη 11 Μαϊου 2021 στα περίπτερα το 5ο φύλλο της εφημερίδας ΑΠΟΨΗ

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί την Τρίτη 11 Μαϊου 2021 στα περίπτερα το 5ο φύλλο της εφημερίδας ΑΠΟΨΗ.-Το πρώτο θέμα: Μιλάει στην “Α” ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αρμόδιος για θέματα ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ βουλευτής Άρτας Γιώργος Στύλιος. Με μια συνέντευξη – οδηγό για τον πολίτη, απαντάει σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το Κτηματολόγιο.Κλείνει οριστικά το θέμα της προθεσμίας της 13-05-2021 σημειώνοντας ότι η προανάρτηση δεν επιφέρει κανένα αποτέλεσμα στα δικαιώματα των πολιτών και ότι μπορούν κανονικά να δηλώνουν τις ιδιοκτησίες τους μέχρι την πρώτη ανάρτηση.Αναφέρεται στα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες και τα προβαλλόμενα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου και τον τρόπο που πρέπει οι πολίτες να δράσουν.

– Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, αναφέρεται στις δράσεις που είχε ο Δήμος για την υποστήριξη της εστίασης, αλλά και τις επιμέρους ενέργειες που έκαναν οι υπηρεσίες του όλη την περίοδο του covid 19. Αναφέρεται στην υποστήριξη των πολιτών, τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων και για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Αρταίων. “Στηρίζουμε στην κρίση, αλλά δουλεύουμε και για τη νέα εποχή” αναφέρει στην συνέντευξή του, μιλώντας ακόμη και για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, όπου είναι ο μοναδικός Ηπειρώτης.

-Ο Φάκελλος της “Α”: Η πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Άρτας Βέκη Αθανασάκη, αναφέρεται στο άνοιγμα της εκπαίδευσης των ξένων γλωσσών, τον προγραμματισμό τους για τις επόμενες μέρες και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι μαθητές στο διάστημα αυτό. “Τα κέντρα ξένων γλωσσών πάντοτε ήταν πιο μπροστά από την εποχή τους” στο θέμα της χρήσης των τεχνολογιών στην εκπαίδευση, όπως υποστηρίζει. Μιλάει ακόμη ο καθηγητής Παναγιώτης Λύτρας για την λειτουργία των φροντιστηρίων, υποστηρίζοντας ότι η “τηλεκπαίδευση είναι μια λύση ανάγκης”

-Το αφιέρωμα στον Γιώργο Γεωργίου, με τον οποίο μιλάμε για τα προβλήματα από την έλλειψη της μουσικής εκπαίδευσης και τους KROTALARTA, το συγκρότημα των κρουστών που έδωσε άλλο παλμό στην πόλη μας.- Παρουσίαση της τοπικής επιχείρησης του βιβλιοπωλείου “η σάκα” στην Κυράτσα της Άρτας, όπου η ιδιοκτήτριά της Βίρνα Κακαριάρη, αναφέρεται στην αποφάσή της να αφήσει την εργασία στην Τράπεζα και να κάνει αυτό που αγαπούσε.

– Συνέντευξη από την Αρτινή Δικηγόρο Σάσσα Τακτικού, η οποία εργάζεται σε δικηγορική εταιρία στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και μας παρουσιάζει την καθημερινότητα στην Αραβική πρωτεύουσα.

– Η Δημοτική Πινακοθήκη ετοιμάζει αφιέρωμα στον Γιάννη Μόραλη ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:- Το βίντεο της εταιρίας VISIONAIR με τίτλο “ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ” κέρδισε τις εντυπώσεις. Μιλάει στην “Α” ο παραγωγός Κώστας Κολιάτσος και αναφέρει ότι ” η προβολή της Άρτας είναι υπόθεση όλων μας”

– Σχόλιο της βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη για τα ζητήματα των αλλαγών στα εργασιακά θέματα.

– Εκδόθηκε το πόρισμα του ελέγχου για την ΦΕΤΑ και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων Παν. Πεβερέτος δηλώνει ότι αν δεν προχωρήσει η έρευνα θα δώσει όλα τα στοιχεία που έχει στην δικαιοσύνη, καθώς η καθυστέρηση δυσφημεί το προϊόν της φέτας.

– Δημιουργία Δι-ιδρυματικού Προγράμματος Διδακτορικών Σπουδών με τίτλο «Βιομηχανικό Διδακτορικό (Industrial Ph.D.)» μεταξύ του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και άλλων ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων

– Η μόνιμη στήλη για το βιβλίο, την οποία επιμελείται ο Κώστας Τραχανάς.24 έγχρωμες σελίδες που αφορούν την Άρτα και τους ανθρώπους της.Φέρνουμε την οικονομία και την κοινωνία μας, ξανά στην επικαιρότητα, μακριά από μικροπολιτικές ενδοσκοπήσεις.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Ευχαριστούμε και τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης – περίπτερα, που απ’ότι μας είπαν λαμβάνουν θετικά σχόλια για το περιεχόμενο της εφημερίδας και τους συνδρομητές μας. Συνεχίζουμε με επίκεντρο την Άρτα και το συμφέρον της…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα