16.8 C
Arta
12 Μαΐου 2024

Άλλο πάλι και τούτο…

Διαβάστε επίσης

Πραγματικά έκπληκτος είναι ο Βασίλης Τσίρκας, αναφορικά με τα σενάρια που βγήκαν στο φως της επικαιρότητας και τον προορίζουν για δήμαρχο Αρταίων. Την στιγμή που ο ίδιος εργάζεται ως πρώην βουλευτής και ελέω εκλογικού νόμου μη εκλεγείς στην παρούσα Βουλή, θεωρεί ως τουλάχιστον, αν μη υποβολιμιαίες, τουλάχιστον άκαιρες τέτοιου είδους φήμες, που κανέναν άλλον σκοπό δεν εξυπηρετούν παρά μόνο να εκβιάσουν (με την έννοια της επιτάχυνσης) καταστάσεις.
Όπως και να έχει οι βουλευτικές εκλογές θα είναι νωρίτερα από οποιαδήποτε αυτοδιοικητική διαδικασία, ο ίδιος έχει εκδηλώσει την διάθεσή του να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή και αυτός είναι αυτήν την περίοδο ο στόχος του.
Από την άλλη, σε δυο χρόνια που θα λάβουν χώρα οι αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν νέα δεδομένα, νέες ισορροπίες, ίσως ακόμη και νέα πρόσωπα, τα οποία θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν, όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις. Η χρήση πολιτικών (ή πολιτών) ως αντιδραστήρια για την επιτάχυνση των διαδικασιών της επιλογής προσώπων, γνωρίζουμε όλοι ότι μάλλον ατυχής είναι και άνευ αποτελέσματος. Γιατί στο τέλος η κοινωνία είναι εκείνη, που δια της αυτορρυθμίσεως είναι που παίρνει τις τελικές της αποφάσεις, σωστές ή λάθος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα