26.8 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Μπλέχτηκαν άσχημα στο ΚΤΕΛ

Διαβάστε επίσης

Μπλέχτηκαν άσχημα οδηγός του ΚΤΕΛ Άρτας και ο σταθμάρχης βάρδιας, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας κατηγορούνται για διακίνηση παράτυπων μεταναστών και διευκόλυνση μεταφοράς τους εντός της χώρας. Μια πράξη που έχει κακουργηματικό χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση, θα πονοκεφαλιάσει όχι μόνο τα εμπλεκόμενα (εκ της θέσης τους) πρόσωπα, αλλά και το ΚΤΕΛ συνολικά, καθώς είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν και άλλοι υπεύθυνοι, αλλά και για την μελλοντική αντίδραση σε τέτοιου είδους ζητήματα. Ειδικότερα 23 Σύροι έκλεισαν εισιτήρια για να μεταβούν στα Ιωάννινα, μια συναλλαγή, η οποία είναι συνηθισμένη και συχνή στην περιοχή μας, η οποία έχει και πολλούς Πακιστανούς – Αφγανούς εργάτες γης, αλλά και Σύρους μετανάστες, στις διάφορες δομές της περιοχής και συγκεκριμένα στην Φιλιππιάδα. Τέτοιες εποχές, συνήθως φεύγουν όλοι προκειμένου να αναζητήσουν αλλού εργασία (π.χ. στην Μανωλάδα και την Ηλεία), καθώς στην Άρτα μειώνεται η συγκομιδή.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, η υπόθεση με τους εν λόγω μετανάστες ήταν καρφωτή, καθώς έγινε «στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών».
Μάλιστα όπως αναφέρεται, συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία και ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ, ενώ έχει ήδη κατασχεθεί και το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε τους αλλοδαπούς μετανάστες. Χωρίς να θέλουμε να παρέμβουμε ούτε στο έργο της Αστυνομίας, ούτε περισσότερο στο έργο της Δικαιοσύνης, η οποία θα αποφανθεί επί των συγκεκριμένων πράξεων, δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την ευχή μας, αυτή η περιπέτεια για τα πρόσωπα αυτά, αλλά και για το ΚΤΕΛ, το οποίο προσπαθεί με χίλια προβλήματα να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εποχής, να τελειώσει σύντομα και οι όποιες εντυπώσεις δημιουργήθηκαν να ξεπεραστούν.
ΚαΙΝ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα