16.7 C
Arta
24 Απριλίου 2024

H Intercomm Foods βραβεύτηκε στην αρχαιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας της χώρας, το φόρουμ «Diamonds of the Greek Economy 2021»

Διαβάστε επίσης

Μία επιχείρηση με έδρα τη Λάρισα και παγκόσμια εμβέλεια, που σήμερα κατέχει την πρώτη θέση στις εξαγωγές των μεταποιητικών επιχειρήσεων στη βρώσιμη ελιά και την 20η θέση μεταξύ των πλέον κερδοφόρων βιομηχανιών τροφίμων στη χώρα, η Intercomm Foods, βραβεύτηκε στην αρχαιότερη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας της χώρας, το φόρουμ «Diamonds of the Greek Economy 2021» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, με την καθιερωμένη απονομή των επιχειρηματικών διακρίσεων της «New Times Publishing» και την παρουσίαση της ομώνυμης αγγλόφωνης έκδοσης.
Να σημειωθεί ότι η εταιρία Intercomm Foods δραστηριοποιείται και στην Ήπειρο, καθώς λειτουργεί υποκατάστημα της στο Κομπότι της Άρτας, σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς, στην οποία απασχολούνται περίπου ενενήντα άτομα ως προσωπικό.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με όλα τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού και μεταδόθηκε επίσης διαδικτυακά, συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων.
Σκοπός ήταν να προβληθεί «ό,τι πιο αισιόδοξο υπάρχει στην επιχειρηματική σκηνή και να δείξουμε το καινούριο που έρχεται» στη μετά-covid εποχή, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο οικοδεσπότης Σπύρος Κτενάς, ενώ οι εταιρίες που βραβεύτηκαν ήταν 75.
Εκ μέρους της Intercomm Foods το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Marketing και Διοίκησης κ. Ευαγγελία Τσαγκούλη. Τη βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Enterprise Greece κ. Γιάννης Σμυρλής.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα