12.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν θέλει να φύγει…

Διαβάστε επίσης

Παρά το γεγονός ότι για την δημοτική αρχή, θεωρείται τετελεσμένο γεγονός ότι ο Σταθμός Άνοιας στην Άρτα θα δημιουργηθεί εκεί που βρίσκονται τα γραφεία της Αναγέννησης χάντ μπωλ και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, επί της οδού Ορλάνδου 9, δεν έχουν την ίδια άποψη και οι παράγοντες και φίλοι της ιστορικής ομάδας, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να παραδώσουν τον χώρο που τους είχε παραχωρήσει ο Δήμος Αρταίων άτυπα, μόνο έπειτα από δικαστική απόφαση.
Θεωρούν ότι η εν λόγω απόφαση της δημοτικής αρχής έρχεται σε σύγκρουση με παλιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Άρτας, με το οποίο είχε αποφανθεί ότι δεν είναι κατάλληλος ο συγκεκριμένος χώρος και έπρεπε να μισθωθεί ακίνητο για την συγκεκριμένη δράση.
Έπειτα και από την επίσκεψη της προέδρου της εταιρίας ALZHEIMER κ. Παρασκευής Σακκά, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Άρτα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εμπλακεί το όνομά της, με τις μικροπολιτικές αναταραχές γύρω από την υπόθεση αυτή, αφού έκρινε ότι ο χώρος μπορεί και καλύπτει τις ανάγκες του προγράμματος, είναι βέβαιο ότι αν δεν προκύψει κάποιου είδους συμβιβαστική μέση λύση, ο Δήμος και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα λύσουν τις διαφορές τους ενώπιον της Δικαισύνης.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα