19.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ: Οι επιχειρήσεις θέλουν παράταση για τις διαφημιστικές πινακίδες

Διαβάστε επίσης

Σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Τσιρογιάννη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος, αναφέρεται στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε για τις επιχειρήσεις που έχουν διαφημιστικές πινακίδες και ζητάει να παραταθεί ο χρόνος συμμόρφωσης. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Κε. Δήμαρχε
Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε αποδέκτες διαμαρτυριών από επαγγελματίες –επιχειρήσεις της πόλης μας, στους οποίους έχετε κοινοποιήσει σχετική απόφαση του Δήμου Αρταίων για απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων μέσα σε 20 (είκοσι) μέρες. Θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να σας επισημάνουμε τη δυσκολία της παραπάνω ενέργειας ειδικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η περίοδος που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας έχει προκαλέσει ήδη αρκετά προβλήματα στις επιχειρήσεις- μέλη μας , η έλλειψη ρευστότητας είναι ήδη εμφανής στους επαγγελματίες της περιοχής μας και είναι σχεδόν αδύνατον να απομακρυνθούν τόσο άμεσα όπως ζητάτε με την ειδοποίησή σας.
Για το λόγο αυτό σας καλούμε κατά πρώτον να παραταθεί η όλη διαδικασία απομάκρυνσης των πινακίδων τουλάχιστον μέχρι τέλος του 2021 και κατά δεύτερον να συμβάλλετε σαν Δήμος στην μείωση του κόστους για τις επιχειρήσεις παραχωρώντας ειδικό συνεργείο του δήμου σας το οποίο και θα αναλάβει την απομάκρυνση των πινακίδων.
Παρακαλούμε για τις δικιές σας ενέργειες

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα