18.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

ΛΟΦΟΣ Café & Lounge

Διαβάστε επίσης

Το τουριστικό περίπτερο της Άρτας είναι ο νέος προορισμός για τους αρτινούς, οι οποίοι φαίνεται ότι ξαναγνώρισαν την ομορφιά του σημείου, και την εμπειρία στην διασκέδαση που ήρθαν να προτείνουν οι νέοι ιδιοκτήτες Κώστας και Ανδρέας Ευαγγέλου, οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρία στην εστίαση.
Το τουριστικό περίπτερο ή «ΛΟΦΟΣ Café & Lounge» είναι πραγματικά ένα πολυεπίπεδο κέντρο ψυχαγωγίας και εστίασης. Με πολλά επίπεδα στην αρχιτεκτονική διαμόρφωση του χώρου, καθώς μπορεί κανείς να απολαύσει την στιγμή τόσο στο εσωτερικό του καταστήματος και στην άνετη βεράντα του, όσο και στα κάτω επίπεδα όπου βρίσκεται το εξωτερικό μπαρ του καταστήματος και στους χώρους του γκαζόν.
Η εμπειρία είναι μοναδική. Φοβερή μουσική από τον dj του καταστήματος, γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση από το προσωπικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί κάποιος να συνδυάσει την διασκέδαση, με το ποτό του, τον καφέ του, αλλά και την ειδική κουζίνα, ο κατάλογος της οποίας έχει σχεδιαστεί από κορυφαίους σεφ.
Το ΛΟΦΟΣ Café & Lounge έχει έρθει για να κερδίσει ένα σημαντικό κομμάτι της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας και μπορεί να λειτουργήσει εξίσου το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα.
Οι ιδιοκτήτες είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τους πελάτες σε νέα επίπεδα εμπειρίας και αυτό περιμένουμε να το βιώσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα