11.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Από την Μικροσπηλιά για τον Δήμο Αρταίων…

Διαβάστε επίσης

Ο πρώην βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ (νυν ΚΙΝΑΛ) και πρώην γεν.γραμματέας δια βίου μάθησης Δημήτρης Τσιρώνης, παραθερίζει με την οικογένειά του στο χωριό καταγωγής του, που είναι η Μικροσπηλιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων. Ο Δημήτρης έχει ως γνωστόν διατελέσει επί δυο θητείες βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ (το 2007 και το 2009) και έχει πολλούς και σημαντικούς πολιτικούς δεσμούς με την περιοχή. Το τελευταίο διάστημα, ο ίδιος γίνεται δέκτης πολλών παρεμβάσεων προκειμένου να επαναπροσδιορίσει την πολιτική του δράση, αυτήν την φορά από τον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης της Άρτας και συγκεκριμένα να είναι υποψήφιος για Δήμαρχος Αρταίων.
Ο Δημήτρης έχει πολλούς προσωπικούς λόγους να κρατάει αποστάσεις αυτό το διάστημα από μια τέτοια προοπτική και δεν κρύβεται πίσω από τα προσχήματα. Θεωρεί πάντως ότι αν υπάρξει οποιαδήποτε κίνηση για δράση των «δημοκρατικών δυνάμεων» δεν πρέπει να στηριχθούν στον επικεφαλής, αλλά να δημιουργηθεί σημαντικό επιτελείο προσώπων, έτοιμα να προσφέρουν, αλλά και να αφιερώσουν χρόνο και ενέργεια…
Σε κάθε περίπτωση αξιολογεί ο κ. Τσιρώνης, ότι είναι πρόωρη μια τέτοια διαδικασία, την στιγμή που σε όλους τους χώρους υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις, που μπορούν να ανατρέψουν τα πολιτικά δεδομένα και να φέρουν στην επιφάνεια νέα πρόσωπα, νέες πολιτικές και το σημαντικότερο νέα αντίληψη των πραγμάτων.
Πάντα προσεκτικός και καίριος…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα