12.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Η ΑΕΚΠ θα κάνει την διαφορά φέτος

Διαβάστε επίσης

Του ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Προέδρου Δ.Σ. της Α.Ε. Κιρκιζατών Πλησιών

Η Α.Ε.Κ.Π. θα είναι η έκπληξη της φετινής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Άρτας. Συστατικό της καλής μας πορείας δεν είναι άλλο από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, οι αθλητές μας και το προσωπικό… Σχεδόν το σύνολο του περσινού ρόστερ ανανέωσε την συμμετοχή του, αποδεικνύοντας ότι μεταξύ των παικτών υπάρχει μια θετική και δημιουργική χημεία, η οποία και φαίνεται στον αθλητικό χώρο, αλλά και φέτος θα μας δώσει την ευκαιρία να είμαστε πρώτοι στην κατάταξη.
Το έργο της Διοίκησης είναι πρώτα απ’όλα να κρατήσει το καλό κλίμα και την αίσθηση του επαγγελματισμού – σε όλα τα επίπεδα- σε αγωνιστικό επίπεδο.
Θέλουμε τόσο τους παίκτες μας, όσο και τους φίλους της ομάδας μας να αισθάνονται υπερήφανοι τόσο για το καλό επίπεδο της προετοιμασίας, όσο και για το ήθος μας.
Εμείς προσπαθούμε, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που έχουμε, να δημιουργήσουμε τις υποδομές εκείνες, ώστε να είναι ευχάριστη η παρακολούθηση των αγώνων στο γήπεδό μας, αλλά και να έχουμε αθλητικές συνεργασίες με τους άλλους ιστορικούς και νέους συλλόγους της περιοχής.
Ευχαριστούμε τους παίκτες που μας εμπιστεύονται και κυρίως επειδή θεωρούν ότι η ιστορική μας ομάδα, μπορεί να είναι ο χώρος εκείνος όπου θα παίξουν καλό και έντιμο ποδόσφαιρο, με μόνες απολαβές την ηθική ικανοποίηση της συμμετοχής, την αλληλοεκτίμηση και την αγάπη για το μεγάλο αυτό άθλημα. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες και βέβαια σε κάθε είδους υποστήριξη, προκειμένου να προωθήσουμε το έργο του σωματείου μας…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα