16.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Η ΚΙΒΩΤΟΣ της διασκέδασης

Διαβάστε επίσης

Σας είχαμε αναφέρει την προηγούμενη εβδομάδα για το Νίκο Μίγδο, ο οποίος είναι ένας από τους συντελεστές του νέου κέντρου διασκέδασης και εστιατορίου της περιοχής, με την ονομασία «ΚΙΒΩΤΟΣ».
Αμέσως μετά την διασταύρωση προς το Διάσελλο, επί της εθνικής οδού Άρτας – Τρικάλων, μόλις 15 λεπτά από την Άρτα, η ΚΙΒΩΤΟΣ είναι πραγματικά μια έκπληξη για όλους όσους την επισκέπτονται. Εκτός από τον χώρο, ο οποίος είναι άνετος, δροσερός και το κυριότερο καθαρός, μπορεί κανείς να διαπιστώσει την παρεϊστικη διάθεση που οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης θέλουν να δημιουργήσουν με τους πελάτες του.
Η ΚΙΒΩΤΟΣ τα έχει όλα… Καλό φαγητό, γρήγορο σέρβις, ποικιλία στα προϊόντα και πάνω απ’όλα την διάθεση να περάσουν όλοι καλά.
Δεν λείπουν βέβαια τα events, τα οποία ξεκινάνε από τις συναυλίες μεγάλων αστέρων της μουσικής νύχτας, μέχρι και τα σουαρέ λογοτεχνικής ανάγνωσης με κορυφαίους συγγραφείς όπως είναι ο Γιάννης Καλπούζος.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι εκπλήξεις δεν έλειπαν και μεταξύ των άλλων ο Αύγουστος ήταν σχεδόν κάθε βράδυ μουσικός και φιλόξενος με πολλούς καλλιτέχνες, αλλά και με την μόνιμη εβδομαδιαία συνεργασία με την Ελένη Φώτη και τον Παύλο Τοπούζογλου, οι οποίοι έδιναν κάθε Τετάρτη μουσική παράσταση unplugged…
Το βέβαιο είναι πάντως ότι και ο χειμώνας, αν όλα πάνε καλά υγειονομικά, η ΚΙΒΩΤΟΣ θα κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της εξόδου μας…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα