21.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Ο προπονητής της ΑΕΚΠ Αλέξανδρος Παππάς: Είμαστε σαν οικογένεια

Διαβάστε επίσης

  1. Κύριε Παππά πως βλέπετε την ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 εν μέσω πανδημίας;
    Καταρχάς να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σας. Η χρονιά φέτος θεωρώ πως θα είναι ιδιαίτερη, με πολλά rapid test πιστεύω για όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμβολιαστεί, με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα και ελπίζοντας το πρωτάθλημα να μην διακοπεί και πάλι όπως και έγινε τις προηγούμενες δύο χρονιές.
  2. Είστε διπλωματούχος προπονητής UEFA και βρίσκεστε για την τρίτη χρονιά προπονητής στην Α.Ε. ΚΙΡΚΙΖΑΤΩΝ-ΠΛΗΣΙΩΝ διαγράφοντας μια καλή και σταθερή πορεία. Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει αυτή την καλή πορεία της ομάδος;
    Για τρίτη χρονιά προπονητής στην Α.Ε.Κ.Π ναι και γιαυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το συμβούλιο της ομάδος και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδος τον κ. Παντελή Παπαθανασίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στο πρόσωπο μου. Από την πρώτη χρονιά που ανέλαβα προσπάθησα να να κάνω την ομάδα να αποκτήσει μια συγκεκριμένη νοοτροπία και ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα. Την πρώτη χρόνια κερδίσαμε την άνοδο στην Α ΕΠΣ Άρτας ως η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και την δεύτερη καλύτερη άμυνα ενώ πέρυσι, που ήταν και η δεύτερη χρονιά στις πέντε αγωνιστικές που γίνανε καθώς μετά διακόπηκε λόγω κορονοιού το πρωτάθλημα ήμασταν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο Α τοπικό μέχρι και εκείνη την στιγμή. Γίνεται μια σωστή δουλειά θεωρώ από όλους μας και το πρόσημο είναι θετικό. Σε αυτό οφείλεται και η καλή πορεία της ομάδος μας.
  3. Κατά 90% έχει παραμείνει το ίδιο ρόστερ της περσινής ομάδας και γίνανε και κάποιες προσθήκες. Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της Α.Ε.Κ.Π.;
    Παραμείνανε σχεδόν όλα τα παιδιά ναι και είμαι χαρούμενος γιαυτό γιατί είναι και αυτό που ήθελα και αυτό δείχνει πως η Α.Ε.Κ.Π. ειναι μια οικογένεια. Οι μεταγραφές που γίνανε είναι σε συγκεκριμένες θέσεις και μαζί με το υπάρχον ρόστερ έχω αυτό το υλικό που θέλω να δουλέψω σαν προπονητής. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει στόχους καθώς αποτελεί κίνητρο. Οι δικός μας στόχος είναι μια καλή πορεία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ελκυστικό το οποίο θα χαρούμε και εμείς αλλά και οι φίλαθλοι μας, όπως και κάνει τα τελευταία χρόνια θεωρώ η Α.Ε.Κ.Π., ώστε να βρισκόμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Οτιδήποτε βγει από εκεί και πέρα είναι ευπρόσδεκτο.
  4. Πως βλέπετε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Άρτας την φετινή χρονιά;
    Θεωρώ πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες στο σχεδιασμό τους έχουν κάνει σημαντικές προσθήκες στα ροστερ τους και αυτό είναι πολύ καλό για όλες τις ομάδες. Ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι σημαντικό καθώς οι ομάδες οργανώνονται, βλέπουμε δυνατά παιχνίδια και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτό πιστεύω θα είναι το φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Άρτας.
  5. Μια τελευταία ευχή-σκέψη-πρόταση από εσάς;
    Εύχομαι υγεία σε όλους πάνω απ όλα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε λόγω covid και πάνω απόλα εύχομαι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με κάθε στόχο δικό μας η των ποδοσφαιριστών μας να πραγματοποιηθεί. Τελος να έχουμε μια καλή πορεία με τους φιλάθλους στο πλευρό μας όπως κάθε χρονιά! Σας ευχαριστώ πολυ.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα