13.8 C
Arta
27 Οκτωβρίου 2021

ΑΡΤΑ: Μπορείς με γερή διαφήμιση να αναπτύξεις  τον χειμερινό τουρισμό. Το αξίζεις Άρτα.

Διαβάστε επίσης

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΥΤΡΑ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ – ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΑΡΤΑΣ

Καμία σκέψη για προσωπική διαφήμιση κανενός. Προσωπικά είπα να βάλω μια σειρά τουριστικούς χώρους ώστε να δει ο καθένας μας ότι στην Άρτα μας υπάρχουν πολύ ωραίοι χώροι διακοπών. Τα καλύτερα Σαββατοκύριακα μπορείς να τα περάσεις στα ορεινά της Άρτας. Μπορείς να καλέσεις φίλους να προτείνεις σε συνεργάτες. Μπορείς να τα συγκρίνεις με άλλα ωραία τοπία της χώρας μας και να δεις ότι είναι ισάξια. Αναφέρω μερικά ξενοδοχεία, βάζω μερικές φωτογραφίες που είναι λίγες μπροστά στην μαγεία της φύσης. Έτρεξα και πήγα σε αρκετά ονομαστά Ελληνικά μέρη τον χειμώνα. Ίδια με τα δικά μας. Απλά παντού πρώτα σε διαφήμιση.

Περιφέρεια και δήμοι κοινοποιηθείτε. Δείξτε πραγματικά ότι δεν είμαστε το πέρασμα μιας μέρας.

Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων Mountain Resort

Σε υψόμετρο 800μ, περιτριγυρισμένο από βουνά που ντύνονται διαφορετικά σε κάθε εποχή και σας προσφέρουν εικόνες ανεπανάληπτης γοητείας, σε απόσταση 55χλμ από την Άρτα, στο χωριό Καταρράκτης θα βρείτε το Ξενοδοχείο Αιθέρες Τζουμέρκων (πρώην Ξενοδοχείο Καταφύγι).

Από το 2001 υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας μέσα σ’ ένα μαγευτικό τοπίο με τη θέα των επιβλητικών Τζουμέρκων και της φύσης με την άγρια ομορφιά, έτοιμοι να προσφέρουμε μια αξέχαστη διαμονή.

Το τοπίο θα σας συναρπάσει, η φύση είναι πάντα έτοιμη να σας γαληνέψει προσφέροντας σας απλόχερα την ηρεμία της η οποία θα συντροφεύσει την διαμονή σας.

Rouista Tzoumerka Resort 

Το Rouista Tzoumerka Resort βρίσκεται στο ελατοσκέπαστο Βουργαρέλι, το κεφαλοχώρι των Κεντρικών Τζουμέρκων. Είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων στο οποίο κυριαρχεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Το Rouista Tzoumerka Resort είναι ένας κόσμος απόλαυσης και φιλοξενίας αφού συνδυάζει αρμονικά την ελληνική φύση, τις σύγχρονες ανέσεις, τις δραστηριότητες , την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία των Τζουμέρκων.

Ξενώνας ΚαλύβαςΚτιστάδες 

Σε μια από τις πλέον παρθένες περιοχές της Ελλάδας, στα Τζουμέρκα στην Ήπειρο, ανάμεσα σε κέδρους και έλατα, σε πουρνάρια και βελανιδιές, κατασκευάσαμε, με σεβασμό και σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, δυο ιδανικές ορεινές κατοικίες – σαλέ σε μια καταπράσινη έκταση 5 στρεμμάτων.

Εδώ στα Αθαμάνια όρη (τα χιλιοτραγουδισμένα Τζουμέρκα), στο τέλος της αλπικής ζώνης κάτω από την κορφή Στρογγούλα σε υψόμετρο 780 μέτρων, η πιο αγνή και αμόλυντη από την ανθρώπινη παρέμβαση φύση σας περιμένει.

Μόνο σας άκουσμα θα είναι τα τρεχούμενα νερά, τα κελαηδίσματα των αηδονιών και τα τροκάνια των προβάτων και μόνη σας θέα οι αγέρωχοι ορεινοί όγκοι, το μπλε του ουρανού και το λευκό του χιονιού. Το ραντεβού σας με την απόλαυση, είναι εδώ!

Traditional Guesthouse Marousio

Ροδαυγή Άρτας,Ελλάδα .

Οι επισκέπτες του Traditional Guesthouse Marousio μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες μέσα και γύρω από τη Ροδαυγή, όπως ποδηλασία. Ο ξενώνας απέχει 23χλμ. από την Άρτα και 22χλμ. από την Πλάκα.

Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort

Στα Τζουμέρκα της Ηπείρου μέσα σε ένα καταπράσινο δάσος από κέδρους και έλατα, όπου το τοπίο μαγεύει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη είναι οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Αν ο τουρισμός στην περιοχή μας αξίζει το οφείλει κατά πολύ στον ξενοδοχειακό αυτό κολοσσό.

NISISTA GUESTHOUSE

Περιγραφή: Το οικογενειακά διοικούμενο Nisista βρίσκεται στο ορεινό χωριό Ροδαυγή και προσφέρει πετρόχτιστα καταλύματα με θέα στα βουνά των Τζουμέρκων.

Περιοχές τρομερές για πραγματική ξεκούραση.

Δεν έχω στον μυαλό μου την λογική του γράφω άρα σας διδάσκω. Ξέρω όλοι αυτοί οι προορισμοί προβάλλονται καθημερινά μέσα από τις σελίδες στους,  στο ίντερνετ.

Θέλω απλά να συμβάλω. Θέλω απλά να πω σαν ελεύθερος επαγγελματίας ότι πρέπει να μαζευτείτε και να κάνετε ομαδική προβολή στο εξωτερικό. Δώστε δύναμη διαφημιστική να σας κάνουν συχνούς προορισμούς τους οι Ισραηλινοί.  Ξέρω επίσης ότι πολλοί από εσάς ταξιδεύετε παντού προβάλλοντας την επιχείρησή σας και φυσικά την περιοχή.  Δώστε  την δυνατότητα να σας επισκεφτούν νέα παιδιά. Βόλτες πολλές ώρες, μετά φαγητό και τέλος ξεκούραση στα ωραία σας ξενοδοχεία. Στείλτε μήνυμα σε νέα παιδιά της πόλης μας ότι σας περιμένουμε. Όπως το καλοκαίρι τρέχουν στα παραθαλάσσια τώρα αξίζει να τρέξουν και στον τέλειο ορεινό μας όγκο.  Δεν είναι ανάγκη κανείς να φεύγει σε άλλους προορισμούς όταν ωραία μέρη είναι στα πόδια μας.

Αν είστε λάτρεις της πεζοπορίας η μαγεία των Τζουμέρκων θα σας συναρπάσει.

RAFTING ΣΤΟΝ ΑΡΑΧΘΟ

Μοναδική εμπειρία στον ποταμό Άραχθο για όλη την οικογένεια, σε μια διαδρομή χαλάρωσης και αναζωογόνησης, δαμάζοντας τα κρυστάλλινά νερά του ποταμού Άραχθου, δίπλα στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας. 

Ξενοδοχεία υπάρχουν πολλά. Ενδεικτικά αναφέρω μερικά. Ξεκινήστε τώρα τον αγώνα να γίνει ένας τέλειος χειμερινός προορισμός ο ορεινός μας όγκος.

ΛΥΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διαβάστε επίσης

Τελευταία Νέα