19.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Κλιμάκιο του Ε.Α.Γ.Μ.Ε για το νερό…

Διαβάστε επίσης

Γεωλόγοι του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. χτένισαν περιοχές του Δήμου Καραϊσκάκη με σκοπό την επίλυση των υδροδοτικών προβλημάτων Κοινοτήτων μας !
Μετά από αίτημα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη κλιμάκιο της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικων και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ), μετέβη σε περιοχές του Δήμου , εκτελώντας υδρογεωλογική αναγνώριση στα πλαίσια του έργου: «Αντιμετώπιση υδροδοτικών προβλημάτων σε ορεινούς και νησιωτικούς δήμους».
Το κλιμάκιο, αποτελούμενο απο τον προιστάμενο της ΥΜ Ηπείρου κ. Νικολάου και τον προϊστάμενο του έργου κ. Κοντοδήμο, γεωλόγους, μαζί με τον Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους και προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων μετέβη σε περιοχές του Δήμου προκειμενου να εκτιμήσει το υδατικό δυναμικό που θα μπορούσε να ενισχύσει την υδροδότηση του Δήμου. Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις του κλιμακίου θα αναφερθούν σε εκθεση που θα παραδοθεί στον Δήμο το άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα !
Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην διοίκηση της ΕΑΓΜΕ και στα στελέχη της κ. Ε. ΝΙΚΟΛΆΟΥ προϊστάμενο της ΠΜ Ηπείρου και κ. ΚΟΝΤΟΔΗΜΟ υπεύθυνο υλοποίησης του έργου για την άμεση ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθεια τους στο αίτημα του για συνδρομή τους στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων ύδρευσης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα