15.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Πρωτάθλημα πυγμαχίας στην Άρτα

Διαβάστε επίσης

Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός διοργανώνεται στην Άρτα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων, την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον Σ.Β.Α Πολυδάμας Άρτας, διεξάγει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων/Νεανίδων & Ανδρών/Γυναικών Under 22.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν 140 πυγμάχοι από όλη την χώρα και οι αγώνες διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αρταίων.
Όπως είναι φυσικό, το πρωτάθλημα ανέδειξε το ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας στους πολίτες της Άρτας και αντίστροφα η Άρτα θα αναδείξει τις ομορφιές της στους αθλητές, τους συνοδούς και τα σωματεία τους.

Και ο Δήμος Αρταίων αρωγός στην προσπάθεια

Χρήστος Τσιρογιάννης: Στόχος μας να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία ένα ακόμη σημαντικό αθλητικό γεγονός και να αναδείξουμε την περιοχή μας και τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα προωθούμε το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με την υγεία, και τη ζωή.
Φιλοξενούμε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στην Άρτα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων-Νεανίδων under 22 και την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα