16.7 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Ο ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ έκανε την μεγάλη έκπληξη στο προπονητικό τημ…

Διαβάστε επίσης

Ο Νεκτάριος Βαβέτσης υπέγραψε συνεργασία:Αντικατέστησε τον Χάρη Παπάζογλου, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Άρτας

Στην αντικατάσταση του Χάρη Παπάζογλου προχώρησε η διοίκηση του Αίαντα Άρτας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ήταν αδύνατο να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.
Έτσι νέος προπονητής της αρτινής ομάδας ανέλαβε ο Νεκτάριος Βαβέτσης, κάτοχος διπλώματος Α’ κατηγορίας και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, ενώ έχει κοουτσάρει ομάδες όπως η Νικόπολη και η Βόνιτσα.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας μας με τον κόουτς Νεκτάριο Βαβέτση, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή Ά κατηγορίας και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Εκτός από την εμπειρία που έχει αποκομίσει ως αθλητής παίζοντας σε ομάδες εθνικών κατηγοριών, έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ και Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ και προπονητής-υπεύθυνος προγράμματος στα τμήματα υποδομής του Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.

Καλωσόρισες κόουτς! Ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σεζόν!

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κόουτς Χάρη Παπάζογλου για την άψογη συνεργασία μας. Η συγκυρία είναι τέτοια που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατάνε μακριά από την ομάδα. Ο κόουτς Παπάζογλου παραμένει μέλος της μπασκετικής οικογένειας του ΑΙΑΝΤΑ».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα