16.8 C
Arta
4 Μαΐου 2024

Ηλίας Καρίνος:Αναλαμβάνω την Αναγέννηση

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Διατεθειμένος να μπει μπροστά για την διάσωση της ιστορικής ομάδας της Άρτας, της Αναγέννησης είναι ο επιχειρηματίας Ηλίας Καρίνος, ο οποίος δήλωσε στην «Α» ότι πρέπει άμεσα να υπάρξει παρέμβαση της τοπικής οικονομίας για την διάσωση της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Ο Ηλίας Καρίνος ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει την ποδοσφαιρική ομάδα και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα για την διάσωσή της από την υποβάθμιση στο τοπικό και την διατήρησή της στην Γ’ Εθνική κατηγορία, με σκοπό τον επόμενο χρόνο να έχει την δυνατότητα για την συμμετοχή της στην SL2.
Επεσήμανε ότι αν δεν υπάρξει αυτή την στιγμή μια άμεση ανατροπή της κατάστασης, τότε η ιστορική ομάδα στο τέλος της ποδοσφαιρική περιόδου θα βρεθεί να υποβαθμίζεται και του χρόνου να αντιμετωπίζει ομάδες της τοπικής κατηγορίας. Αν συμβεί αυτό, τότε θα κλείσει ο κύκλος της ιστορικής πορείας της μεγάλης ομάδας της Άρτας.
Για τον λόγο αυτόν, ο ίδιος, που είχε διατελέσει πρόεδρος της για πολλά χρόνια, είναι διατεθειμένος να χρηματοδοτήσει τον προγραμματισμό διάσωσης της ομάδας, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες θέτει επί τάπητος:
Άμεση αντικατάσταση του Διοικητικού Συμβουλίου, με νέα άτομα, που θα έχουν την διάθεση για να συνεισφέρουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.
-Ενημέρωση για τα οικονομικά της ομάδας, η οποία θα αφορά μόνο την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο και ειδικότερα, ποιοι είναι οι μέχρι σήμερα χορηγοί και ποιοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας.
-Αντικατάσταση του προπονητικού team και ενίσχυση του ποδοσφαιρικού ρόστερ με αρτινούς, οι οποίοι έχουν την φυσική κατάσταση, αλλά και την εμπειρία, αλλά αυτήν την περίοδο παίζουν σε άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής, της ίδιας ή μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο Ηλίας Καρίνος, μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με κάποια από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θεωρεί όμως ότι η πρότασή του μπορεί να τύχει ανταπόκρισης, καθώς εκτιμά ότι η κατάσταση, λόγω λανθασμένων εκτιμήσεων σε πρόσωπα επενδυτών, έχει φτάσει σε τέλμα.
Μάλιστα είναι κρίσιμο το γεγονός ότι αν δεν υπάρξουν μεταγραφές μέχρι το τέλος του έτους, που να αναζωογονήσουν με παίκτες την ιστορική ομάδα, τότε το παιχνίδι της διάσωσης θα έχει χαθεί, παρά την φιλότιμη προσπάθεια παικτών και παραγόντων.
Η ώρα λοιπόν των μεγάλων αποφάσεων είναι τώρα και μέλλει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες και ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην πρόταση που δημόσια θέτει ο πρώην πρόεδρος της ιστορικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα