13.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Με δελτίο τύπου ο Ηλίας Καρίνος ζητάει την Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Διαβάστε επίσης

Με δελτίο τύπου ο Ηλίας Καρίνος, πρώην πρόεδρος Αναγέννησης Άρτας ζητάει και επισήμως να αναλάβει την διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Αναγέννησης. Ο κ. Καρίνος επαναλαμβάνει όσα είχε δηλώσει στα τοπικά ΜΜΕ για τις προϋποθέσεις της συμμετοχής του και ζητάει άμεσα να ληφθούν αποφάσεις για την σωτηρία της Αναγέννησης, με πρώτο μέτρο την απομάκρυνση του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Ηλία Καρίνου, έχει ως εξής:

Επειδή όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι πάντα λέω αυτά που πιστεύω ότι είναι σωστά. Χωρίς να κρύβομαι  και με υπογραφή! Ευθαρσώς  είπα ότι η Αναγέννηση πρέπει ν αλλάξει Διοίκηση, είπα όμως ότι δεν ποντάρω στην αποτυχία, διότι αν έρθει δεν θα αναλάβω την ομάδα στο τοπικό!

Είπα ότι χρειάζεται να αλλάξει ο προπονητής. Ανέφερα το αυτονόητο, διότι ο αγαπητός ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΑΛΑΚΑΣ γνώριζε ότι το ρόστερ είναι ελλιπές και δεν έπρεπε να αναλάβει(  εκτός αν πιστεύει ότι δεν είναι ελλιπές).

Είπα ότι στο ρόστερ πρέπει να προστεθούν κι άλλοι. Δεν είπα να φύγουν αυτοί που αγωνίζονται τώρα και να έρθουν άλλοι!!! Οι ποδοσφαιριστές  που αγωνίζονται τώρα το παλεύουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Δεν ασχολήθηκα  πότε με τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ της ομάδας, πως προέκυψε το συμβούλιο, ποιος είναι ο Πρόεδρος ΤΑΚΗΣ, ποιος είναι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΔΑΣ ,ποιος κάνει κουμάντο και δεν πρόκειται να ασχοληθώ στην παρούσα φάση.

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Έξι χρόνια στην ομάδα κάνοντας και λάθη ήμουν παρών και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και πάντα με την υπογραφή μου!!!!!!! Όπως επιβάλλεται ως φυσικό πρόσωπο.

Και όχι υπογράφοντας ως  ……ΤΟ ΔΣ

Και όχι σαν Στρουθοκάμηλος που κρύβεται και νομίζει πως δεν τον βλέπουν.

Είπα επίσης ότι αν ήμουν σαν το Μαυρογιώργο, θα είχα φύγει χθες.

Που θα ξαναβρεί τέτοια πρόταση και δεν θα αναγκαστεί αργότερα να κάνει την “έξοδο του Μεσολογγίου”.;

Πρόταση ανοιχτή, καθαρή, τίμια!

Είπα και ξαναλέω ότι πάλεψε έτρεξε και ανάλογα με τις δυνατότητές του, πρόσφερε!

Πότε δεν τον κατηγόρησα ούτε πρόκειται να το κάνω!

Πρέπει όμως να φύγει…

Διότι λειτουργεί με αποκλεισμούς.

Γιατί δεν είναι στην ομάδα,ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ,Ο ΜΠΑΝΤΗΣ,Ο ΧΟΥΣΟΣ, Ο ΚΟΛΙΝΣ,Ο ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ, , Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο ΚΥΡΙΑΚΗΣ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ,  Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, Ο ΜΑΓΚΑΚΗΣ,  Ο ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,  Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΙΔΕΡΗΣ, Ο ΠΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΑΡΤΑΣ) Ο ΛΑΚΚΑΣ … Και άλλοι.

Πρέπει να φύγει διότι το λέει ο κόσμος με την παρουσία του στους αγώνες (50 εισιτήρια). Και χωρίς τον Οδυσσέα αντίπαλο

Φύγετε απ’ την ομάδα και σας λέω ότι την πρώτη αγωνιστική που θα  αναλάβω, θα παίξουν τα δικά μας παιδιά μπροστά σε 2000 οπαδούς της ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ!

Έξαλλου κανένας δεν παντοτινός στην ομάδα

Δια βοής δέχομαι να αναλάβω αυτή τη δύσκολη προσπάθεια!!!!

Και όχι με εκλογές παρωδία.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΗΛΙΑΣ Π ΚΑΡΙΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα