11.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΝΟΣ: Dead line η 27 Δεκεμβρίου για την διάσωση της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Με δελτίο τύπου, που απέστειλε ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης κ. Ηλίας Καρίνος, επαναλαμβάνει την πρότασή του με απόφαση της Γ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου να αναλάβει την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μάλιστα με αναφορά του στον ποδοσφαιρικό παράγοντα της ομάδας κ. Γιώργο Μαυρογιώργο, θέτει ως προθεσμία την 27 Δεκεμβρίου 2021, για την παράδοση της διοίκησης, καθώς εκτιμά ότι μετά θα είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση για την διατήρηση της “Α” στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Το πλήρες κείμενο του Δελτίου Τύπου έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 13, 16 και 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2Ο21 τόσο στην εφημερίδα ΑΠΟΨΗ,όσο και στο ραδιόφωνο ROTAN SPORTS εξέφρασα της απόψεις μου για την κατρακύλα (που θα ερχόταν)της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ,ζητώντας να αναλάβω την Διοίκηση της ομάδας.
Με δικό μου συμβούλιο και όχι να γίνω πρόεδρος σε ομηρία του “ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ”.
Δεν έκανα αυτό γιατί έτσι μου ήρθε, αλλά επειδή έβλεπα δύσκολες μέρες γενικώς(δεν ήταν δύσκολο κάποιος να το αντιληφθεί).
Φήμες(δεν γνωρίζω αν αληθεύουν)από άτομα που κινούνται πέριξ της ομάδας,αλλά και πρώην μελη της Διοίκησης αναφέρουν ότι οι Πρόεδροι,ΤΑΚΗΣ,ΜΑΡΔΑΣ είναι “αχυράνθρωποι” του Παράγοντα απ το παρελθόν κυριου ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΥ.
Ο Κύριος Γ. Γρηγορίου,το είπε μόνος του.
Μένω έκπληκτος που ο Κύριος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ παραμένει στη Διοίκηση, ή άσχετος είναι και δεν βλέπει, ή κάτι άλλο συμβαίνει και δεν θέλει να το χάσει!
Δεν βλέπει ότι οι πινακίδες στο γήπεδο είναι περισσότερες απ τους φιλάθλους!
Δεν βλέπει ότι η ομάδα παραπαίει τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως διοικητικά, ηθικά!
Μένω έκπληκτος που δεν παραδίδει την ομαδα (κάνοντας Γ. Συνελευση) σε μένα.
Δηλώνω ότι τα έσοδα από πινακίδες και διάρκειας και χορηγούς θα μείνουν σε σας(παρ’ότι θα ειστε μόνο στον πρώτο γύρο)αρκεί να μας πείτε από ποιους τα λάβατε. Όχι για έλεγχο,αλλά για να μην χτυπάμε λάθος πόρτες, εμείς!Δηλώνω επίσης ότι σε περίπτωση οποιοδήποτε επιχορήγησης για την φετινή σεζόν θα επιστραφούν σε σας το ήμισυ των χρηματων!
Βοηθήστε κύριε ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ,μην ντρέπεστε, βοηθήστε τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μπροστά σε φιλάθλους για να κερδίσουμε τη σωτηρία,αλλά και εσείς να φύγετε με ψηλά το κεφάλι!Αν πέσει η ομάδα θα είναι δύσκολο να επανέλθει στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!
Κύριε ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟ προσωπικά δεν έχω τίποτα μαζί σας (αν και θα έπρεπε,διότι είστε ο μετρ της ανακολουθίας,αθλητικά εννοώ) και γι αυτό αυτά που λέω τα γράφω και τα υπογράφω!
Δεν αναρτώ πανό,δεν κάνω Κουτσομπολιό δεν γράψω στους τοίχους ύβρεις και συνθήματα, αυτά ανήκουν στην εποχή της κουκούλας!
Εν κατακλείδι περιμένω μέχρι 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 να συνετιστείτε και να αφήσετε στην άκρη την αδιαλλαξία και τα μικροσυμφέροντα!
Μετά δεν θα μπορέσω,δεν σώνει ο χρόνος.
Καλά Χριστούγεννα σε σας και την οικογένειά σας,καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο,με υγεία!
ΑΡΤΑ 14 ΔΕΚ 2021
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΗΛΙΑΣ Π ΚΑΡΙΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΧΥΚΑΛΑΜΟΥ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ
ΥΓ1 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΗΚΕ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΩΝ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα