10.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

ΠΑΥΛΟΣ ΜΙΧΑΣ: Τα δύσκολα ήταν και είναι μπροστά μας!

Διαβάστε επίσης

Ήταν ο μόνος που πήρε δημόσια θέση υπέρ της υποψηφιότητας του ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ήταν ο μόνος που ανοιχτά εκδηλώθηκε υπέρ της άμεσης και ριζικής ανανέωσης του κόμματός του και ήταν και από εκείνους που σε κάθε προσφερόμενη στιγμή και ευκαιρία, υποστήριζε ότι πρέπει να επανέλθει η ονομασία ΠΑΣΟΚ με την οποία ιδρύθηκε και μεγαλούργησε αυτό το κόμμα στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Αναφερόμαστε στον ΠΑΥΛΟ ΜΙΧΑ, ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια συμμετοχή και δραστηριότητα στο τοπικό Συνεταιριστικό Κίνημα, στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, αλλά και με επιχειρηματικές δραστηριότητες που εντυπωσιάζουν.
Μετά τη θριαμβευτική νίκη του Ν. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, για την ανάδειξη νέας ηγεσίας, είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του, την οποία και σας μεταφέρουμε.

Κύριε Μίχα, πήρατε ανοιχτά θέση υπέρ του Ν. Ανδρουλάκη, που σημαίνει ότι πιστεύατε και στην εκλογή. Αν ναι, που στηρίζατε αυτή την εκτίμησή σας;
«Μας συνδέει μια γνωριμία, πολιτική και φιλική, πολλών χρόνων. Είχαμε τις ίδιες αγωνίες για το χώρο μας, τους ίδιους προβληματισμούς για το τωρινό πολιτικό γίγνεσθαι. Για τον ίδιο τα δύσκολα δεν ήταν η εκλογή του στην ηγεσία, αλλά εκείνα που πρέπει να γίνουν, για να ξαναγίνει πρωταγωνιστής το ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά πιστεύω κι εγώ ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας».
Όπως;
«Αρχικά η διασφάλιση της ενότητας, η ανασύνταξη των δυνάμεων του κέντρου και η ανανέωση προσώπων και προσανατολισμών, με στόχο, την επάνοδο στους κόλπους της Σοσιαλδημοκρατίας όλων εκείνων που για διάφορους λόγος μετακόμισαν σε άλλα κόμματα. Το προσκλητήριό μας θα απευθύνεται και σε εκείνους που νοιώθουν απογοητευμένοι από τις πολιτικές των κομμάτων που μέχρι σήμερα έδιναν την ψήφο τους, με την υπόσχεση βέβαια ότι το νέο και αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν θα τους απογοητεύσει».
Να υποθέσουμε ότι στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, θα διεκδικήσετε θέση στο ψηφοδέλτιο Άρτας του ΠΑΣΟΚ;

«Είναι νωρίς για τέτοιες σκέψεις και τέτοιες αποφάσεις. Προηγούνται οι αναγκαίες αλλαγές για την ανασύνταξη του χώρου, αλλαγές που θα του δώσουν πρώτους ρόλους στην πολιτική σκηνή. Προσωπικά θα είμαι στη διάθεση του νέου Προέδρου, του Νίκου Ανδρουλάκη και της μεγάλης δημοκρατικής μας παράταξης, για την επίτευξη των στόχων μας».
Θέλετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

«Ένα μήνυμα προς όλους εκείνους τους συντρόφους μας, που τα τελευταία χρόνια, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, άλλαξαν στρατόπεδο. Το σπίτι σας είναι το ΠΑΣΟΚ, σας περιμένει, για νέες κατακτήσεις, για νέες καλές εποχές, τις οποίες όλοι μας νοσταλγούμε. Ελάτε να τις κάνουμε καλύτερες, από ότι τις ζήσαμε στο παρελθόν. Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά».

*Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ παραχωρήθηκε στον ηλεκτρονικό ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ της Άρτας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα