17.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Προχωράμε κανονικά στην επόμενη μέρα

Διαβάστε επίσης

Η έκτακτη συνέντευξη τύπου της Αναγέννησης Άρτας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24-12-2021 στα γραφεία της ομάδας, επί της οδού Ορλάνδου, αφορούσε σε μεγάλο βαθμό την απάντηση του παραιτηθέντα από την θέση του προέδρου του Δ.Σ. Γιώργο Γρηγορίου και ζητήματα της μελλοντικής πορείας της ομάδας.
Ο προπονητής της ομάδας Τάσος Νταλάκας, ανέφερε ότι ο ίδιος είχε στοχοποιηθεί από την πρώτη στιγμή από τον απελθόντα πρόεδρο και όλη η συμμετοχή του αφορούσε μόνο την αντικατάσταση του προπονητή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί άσχημο κλίμα, το οποίο μεταφέρθηκε και στους παίκτες.
Κατά του απερχόμενου προέδρου καταφέρθηκαν αρχικά τόσο ο Ταμίας Νίκος Χρόνης, όσο και η Γενική Γραμματέας κ. Μαρία Δέτσικα, υπογραμμίζοντας ότι η υποστήριξη στην ομάδα ήταν μικρή κρινόμενη από το αποτέλεσμα, και ότι προάσπιζε το δικό του εγώ έναντι της συνολικής προσπάθειας.
Τον λόγο πήρε και ο Αντιπρόεδρος Α’ κ. Γιώργος Μαυρογιώργος, ο οποίος επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το Δ.Σ. για την ομάδα, τις προσωπικές στερήσεις, αλλά και τις δυνατότητες που έχει. Την συνέντευξη έκλεισε ο Γενικός Αρχηγός κ. Θεόδωρος Σαλαμούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην δύσκολη πορεία της ομάδας, και την προσπάθεια όλων των ανθρώπων της, να διατηρήσουν το καλό όνομα, ως εκπροσώπηση της πόλης στην Ελλάδα.
Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου και απαντώντας σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων, ανέφεραν ότι δεν ενδιαφέρονται για την πρόταση Καρίνου, ότι όποιος επιθυμεί να αποκτήσει την ομάδα, πρέπει να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και πως “δεν μπορούμε να δώσουμε την ομάδα σε καφενείο”. Στην συνέχεια ανέφεραν ότι θα προχωρήσουν σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Αρης Μιχάλης πρώτη μεταγραφή στην “Α”

Η πρώτη μεταγραφή του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την Αναγέννηση είναι ο Άρης Μιχάλης.
Η ΓΑΣ σε ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε την μεταγραφή:
Ο κύκλος της ενίσχυσης της ομάδας μας ξεκίνησε με την πρώτη μεταγραφή, που ακούει στο όνομα ΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.
Καλωσορίζουμε τον Άρη στην ομάδα μας και ευχόμαστε με την εμπειρία και τις ικανότητές του να βοηθήσει ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των στόχων της.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα