17.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Αντικοινωνικά δρα ο Δήμαρχος

Διαβάστε επίσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Παρακολουθούμε ανήσυχοι το τελευταίο διάστημα μια σειρά από ενέργειες και αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής, οι οποίες προκαλούν με τη στόχευση και τον τρόπο υλοποίησής τους, επιδεικνύοντας διαφορετικά αντανακλαστικά προς εξυπηρέτηση κυρίως επικοινωνιακών σκοπών.
Άμεσα αντανακλαστικά είδαμε από πλευράς Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής στο θέμα των καταλήψεων, όπου με ύφος εισαγγελικό ζητά εντός πέντε (5) ημερών από τους Διευθυντές των Σχολείων στοιχεία και ενέργειες, προς αποφυγή ζημιών από τις καταλήψεις που πραγματοποιήθηκαν, κοινοποιώντας και το έγγραφο στην Εισαγγελία Άρτας, ξεχνώντας ή αγνοώντας πως η ευθύνη για την είσοδο στα υπό κατάληψη σχολεία μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου, μιας και πολλοί Διευθυντές μιλάνε για την πραγματοποίηση ζημιών από εξωσχολικούς τις βραδυνές ώρες, είναι δική του!!!
Τα ίδια αντανακλαστικά είδαμε και στο θέμα της γεωθερμίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, όπου αγνοώντας τις αντιδράσεις από πλευράς συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και όχι μόνο, αναφορικά με την ασφάλεια των παιδιών, από την ύπαρξη εργασιών και εργοταξίου, αφού στην αρχή αγνόησε, στη συνέχεια εκβίασε με την μη πραγματοποίηση του έργου και τελικά προχώρησε στην εγκατάσταση του εργολάβου στις 27/12/2021 με την δέσμευση ότι το εργοτάξιο θα ξηλωθεί έως τις 10/01/2022.
Επόμενο θέμα με άμεσα αντανακλαστικά και με την ίδια έλλειψη σεβασμού στις δημοκρατικές λειτουργίες, αποτελεί η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Δημάρχου, πρώτα σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιόφωνο!!! για την αναγκαιότητα αλλαγής της θέσης του Επιχειρηματικού Πάρκου, ενώ ο εταίρος για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, το Επιμελητήριο Άρτας ακόμα περιμένει ενημέρωση για την απόφαση αυτή και τους λόγους αλλαγής της τοποθεσίας.
Κάπου εδώ τελειώνουν τα άμεσα αντανακλαστικά και αρχίζουν τα ανύπαρκτα ή με ρυθμό χελώνας αντανακλαστικά. Παραδείγματα η πτώση του τοίχου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, θέτωντας σε κίνδυνο την ασφάλεια παιδιών, γονέων, διδασκόντων και περαστικών και που η επικινδυνότητά του ήταν σε γνώση της Δημοτικής Αρχής, από τη ίδια τη Διεύθυνση του σχολείου και μάλιστα είχε χαρακτηριστεί κατεπείγουσα η αποκατάστασή του!!!
Επίσης εκείνη η μελέτη για τα κιγκλιδώματα στην Περιφερειακή οδό, που στοίχισαν τη ζωή αθώων συμπολιτών μας, που και αυτή χαρακτηρίστηκε επείγουσα από τον Απρίλιο του 2021, σε ποιο στάδιο βρίσκεται?
Σε αντίθεση με την Δημοτική Αρχή, προσδοκούμε και θα παλέψουμε τα αντανακλαστικά της Αρτινής Κοινωνίας στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές να είναι και άμεσα και αποτελεσματικά…

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΑΡΤΑΣ

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα