12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Σωτήρης Χρηστούλης: Συμμετοχή σε πολλά ταμπλώ

Διαβάστε επίσης

ΟΣωτήρης Χρηστούλης, είναι το πρόσωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί και αντέχει τις συγκρούσεις, λειτουργώντας με διάθεση επιλύσεως των διαφορών και των προβλημάτων.
Είναι το πρόσωπο, το οποίο διείδε την πορεία των πραγμάτων στην τοπική Αυτοδιοίκηση και παρά το γεγονός ότι είναι από τα παλιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Άρτα, ενεργός δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος στον συνδυασμό του Παναγιώτη Οικονομίδη, ο οποίος εκλέχθηκε με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ τις τετραετίες 2002 και 2006, παρόλα αυτά στις τελευταίες εκλογές στάθηκε υποστηρικτικά δίπλα στον Χρήστο Τσιρογιάννη, όχι κρυπτόμενος, αλλά ανοικτά και μάλιστα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της Άρτας (το πιο δύσκολο αν δεν έλκεις την καταγωγή σου από κάποιο χωριό του Δήμου Αρταίων).
Ήταν μια κίνηση αυτοκτονίας, καθώς πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που πρόσκεινται φιλικά στον Σωτήρη, βρέθηκαν σε δύσκολη θέση για το αν θα ψηφίσουν αυτόν ή τους υποψηφίους από τον συνδυασμό του Γιάννη Παπαλέξη…
Τελικά η επιλογή του Σωτήρη Χρηστούλη δικαιώθηκε στην κάλπη και κατόρθωσε όχι μόνο να εκλεγεί, αλλά και σε πολύ καλή θέση.
Από την άλλη ο ίδιος δεν έχασε στιγμή το ενδιαφέρον του για το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ, στις εκδηλώσεις του οποίου πήγαινε ανελλιπώς και μάλιστα είχε σημαντικές παρεμβάσεις, σε ζητήματα πολιτικής, αλλά και διοικητικής φύσης.
Ο ίδιος από την προηγούμενη τετραετία ήταν ανοικτά υποστηρικτής του Νίκου Ανδρουλάκη, δημιουργώντας εδώ στην περιοχή και τον πρώτο μεγάλο πυρήνα φίλων και υποστηρικτών του νέου τότε πολιτικού, ο οποίος αντιμετώπισε στα ίσα την Φώφη Γεννηματά στις εκλογές του 2017, αφήνοντας και μια σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα.
Ο Σωτήρης Χρηστούλης, κόντρα στο ρεύμα και της περιοχής, στήριξε ακόμη μια φορά ανοικτά το Νίκο Ανδρουλάκη, γεγονός το οποίο και διαφάνηκε στις κάλπες, ιδίως με το αποτέλεσμα της περιοχής Κομποτίου, όπου ο Σωτήρης Χρηστούλης έχει πολύ καλή επικοινωνία και σχέσεις με τους φίλους του ΠΑΣΟΚ της περιοχής και με ιστορικά στελέχη.
Παρά το γεγονός ότι το παλαιό πολιτικό σύστημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, από τους παλιούς εκσυγχρονιστές που ανήκε και ο Σωτήρης Χρηστούλης, επέλεξαν την υποστήριξη στον Λοβέρδο, ο ίδιος επέλεξε να μείνει σταθερός στις απόψεις του και την προσωπική φιλία που είχε με τον υποψήφιο πρόεδρο του κινήματος, αλλά και να κάνει σημαντικό αγώνα για να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.
Σε μια μικτή κατάσταση λοιπόν, και ισχυρός πλέον κομματικός παράγοντας, αλλά και αντιδήμαρχος με το συνδυασμό του Χρήστου Τσιρογιάννη, μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό ενός ανθρώπου, που μπορεί να είναι παρεμβατικός και χρήσιμος σε όλες τις θέσεις και να παράγει θετικό αποτέλεσμα, κρατώντας χαμηλούς τόνους…

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα