21.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Οι αλλαγές στην σκακιέρα

Διαβάστε επίσης

  • Εντύπωση έκανε το προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, καθώς μια συναστρία θεμάτων και αποκλειστικών συνεντεύξεων έδωσαν το στίγμα της επικαιρότητας: ο Γιάννης Παπαλέξης έδωσε νέα οπτική στο θέμα δημοτικές εκλογές και εθνικές εκλογές, αλλάζοντας τις θέσεις στην σκακιέρα, όπως την γνωρίζαμε, ο Μάκης Φελέκης μίλησε για την σημασία του Εθνικού Πάρκου και την πολιτική υποβάθμισης των ορεινών περιοχών από την κυβέρνηση, θέση που επανέλαβε με επιστολή του και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος, η συνέντευξη του δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλή Μίγδου που περιέγραψε την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος και τέλος η συνέντευξη του Αντώνη Κοντού, για τα φωτοβολταϊκά στο Πουρνάρι και την ενεργειακή υπερεκμετάλλευση της περιοχής.
  • Ένα φύλλο που πραγματικά ακόμη συζητείται και είμαστε ευτυχείς γι’αυτό.
  • Και έτσι είδαμε ότι άνοιξε η βεντάλια των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές, όπου άρχισαν να συζητάνε για «σιγουράκια» όχι μόνο από το ΚΙΝΑΛ, όπου και επέδειξαν μέχρι στιγμής ενδιαφέρον ο Γιάννης Παπαλέξης, ο Παύλος Μίχας (εμμέσως πλην σαφώς) και ο Ηλίας Καρίνος και με τον Σωτήρη Χριστούλη να αναδεικνύεται στον άνθρωπο του προέδρου στην Άρτα, αλλά και στα άλλα κόμματα όπως η κυβερνώσα ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ…
  • Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι ουδείς ασχολείται με την σύνθεση των ψηφοδελτίων κεντρικά και όσοι έχουν πάρει τέτοιες διαβεβαιώσεις έχουν μπλέξει με «βαποράκια ελπίδας», οπότε καλό είναι να μην κοκορεύονται στις δημόσιες συζητήσεις τους για την πρόταση για την θέση. Ακόμη κι αν υπήρχε τέτοια περίπτωση, πιθανόν αν το διοχετεύουν, να φάνε άκυρο…
  • Το μόνο που πρέπει να απασχολεί τοπικά, είναι η περίπτωση του Γιάννη Παπαλέξη στον Δήμο Αρταίων, ο συνδυασμός του οποίου έλαβε 17,4% στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ένα αποτέλεσμα αρκετά υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι εκείνη την περίοδο το ΚΙΝΑΛ βρισκόταν σε χαμηλό… βαρομετρικό, ενώ ο αριθμός των ψήφων ήταν αποτέλεσμα της προετοιμασίας του ίδιου του τότε υποψηφίου δημάρχου.
  • Να σημειώσουμε ότι και στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν την βλέπουν καλά την κατάσταση, καθώς ο ενθουσιασμός του 2015 αρχίζει και χάνεται και αυτό φαίνεται και δημοσκοπικά. Έτσι με αγωνία περιμένουμε το συνέδριο του κόμματος, τι καρπούς θα αποφέρει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
  • Το βέβαιο είναι ότι μέχρι τις εκλογές, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε ένα χρονικό διάστημα από τον επόμενο Μάϊο- Ιούνιο έως και του χρόνου την ίδια εποχή θα σηκωθούν οι τόνοι, γεγονός το οποίο διαπιστώσαμε από το πρώτο αντιπολιτευτικό σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη κατά του Γιώργου Στύλιου.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα