14.7 C
Arta
29 Απριλίου 2024

Β. ΤΣΙΡΚΑΣ: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος, εφόσον υπάρξει κεντρική πολιτική απόφαση

Διαβάστε επίσης

Η συνέντευξη του Βασίλη Τσίρκα την προηγούμενη εβδομάδα συζητήθηκε ιδιαίτερα, καθώς για πρώτη φορά αναφέρεται στο σενάριο του ενδιαφέροντος του για την αυτοδιοίκηση και ιδίως στον Δήμο Αρταίων. Πολλές φορές πριν είχαν αναφερθεί τόσο στον τοπικό και περιφερειακό Τύπο, σενάρια περί της υποψηφιότητάς του και ιδιαίτερα από το 2019 και μετά.
Ο Βασίλης Τσίρκας, ανάμεσα στα άλλα πολλά που ανέφερε στην συνέντευξή του, εκδήλωσε την πεποίθησή του, ότι όλα αυτά θα κριθούν μετά το συνέδριο του κόμματος, αλλά και τις εθνικές εκλογές, καθώς θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις. Από την άλλη ο ίδιος έχει λόγο στα δημοτικά ζητήματα της Άρτας, ποτέ δεν απείχε από αυτά και μάλιστα ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος από την πρώτη στιγμή που είχε δικαίωμα, τόσο στον συνδυασμό του Βασίλη Γιολδάση, όσο και στον δημοτικό συνδυασμό της Όλγας Γεροβασίλη.
Ασχολείται λοιπόν ενεργά με τα δημοτικά πράγματα, ακόμη και από την θέση που βρίσκεται τώρα. Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ανοιχτά υποστήριξε την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι τον συνδυασμό της Τζένης Ταπραντζή, όπως επίσης και τον περιφερειακό συνδυασμό του Γιώργου Ζάψα…
Αναφορικά λοιπόν την πιθανότητα να είναι ο ίδιος υποψήφιος, υποστηρίζει ότι αυτή την περίοδο δεν είναι προτεραιότητά του, από την άλλη όμως αν υπάρξει κεντρική πολιτική απόφαση για την επιλογή στο πρόσωπό του, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει διεκδικητής , στα πλαίσια μιας διευρυμένης πολιτικής και κοινωνικής διεργασίας και υποστήριξης.
Το βέβαιο είναι ότι ο Βασίλης Τσίρκας, δεν φοβάται τις πολιτικές μάχες, από όποιο πεδίο και αν κληθεί να τις δώσει. Το ζήτημα είναι ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί παράμετροι, οι οποίοι δημιουργούν εκκρεμότητες στην υπόθεση του Δήμου Αρταίων, και τις οποίες θα κληθεί ο ίδιος να υπολογίσει, γιατί η έως τώρα κατάσταση μπορεί να είναι αποτρεπτική για όποιον ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για την δημοτική αρχή κόντρα στον Χρήστο Τσιρογιάννη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα