17.8 C
Arta
24 Απριλίου 2024

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για την ιστορική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου παίχτηκε χθες στην Βάρδα, όπου η ιστορική ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, εγκατέλειψε κάθε ελπίδα για την διατήρηση στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, αντιμετωπίζοντας την πρωτοφανή ήττα 4-0 από τον Παμβαπρουσιακό στην έδρα του.
Το παιχνίδι στην πραγματικότητα είχε κριθεί από την προηγούμενη ημέρα, καθώς η διοίκηση της Αναγέννησης αποφάσισε γενικά και αόριστα να ανακοινώσει τα μαύρα πανιά του καραβιού της ομάδας στην πορεία του στην Γ’Εθνική και να δηλώσει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Άρτας, ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μαυρογιώργος (ο Πρόεδρος παραιτήθηκε προ 1,5 μήνα), η πάντα πιστή Γραμματέας Μαρία Δέτσικα και ο Γενικός Αρχηγός Θεόδωρος Σαλαμούρας, έριξαν τους τίτλους τέλους της ομάδας, δηλώνοντας «πτώχευση» τόσο οικονομική όσο και ψυχική και καλώντας όποιον ενδιαφέρεται να του παραχωρήσουν την ομάδα άνευ ανταλλάγματος.
Το ζήτημα είναι πλέον ότι η προσφορά απευθύνεται σε πρόσωπα που δεν υπάρχουν, καθώς ο μοναδικός ενδιαφερόμενος που υπήρχε και συγκεκριμένα ο Ηλίας Καρίνος (πρώην πρόεδρος της «Α») είχε ζητήσει να πάρει την ομάδα με deadline την 17η Δεκεμβρίου, (ενώ όπως δήλωνε ακόμη και μέχρι 25 Ιανουαρίου θα την έπαιρνε, προκειμένου να είναι εντός προθεσμιών μεταγραφών) καθώς όπως είχε προαναγγείλει σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε την δυνατότητα να κάνει τις αλλαγές που επιθυμούσε.
Παρόλα αυτά η Διοίκηση της Αναγέννησης, δεν φάνηκε να εκτίμησε καλά τις δυνατότητές της και ίσως είχε εσφαλμένη πληροφόρηση για ενδεχόμενη βοήθεια που τελικά… δεν έφτασε ποτέ, με αποτέλεσμα η ποδοσφαιρική ομάδα να καταπίπτει στο τοπικό την επόμενη αγωνιστική και να είναι αναγκασμένη να επιστρέφει στα χωράφια, απ’όπου με πολλές θυσίες ανέβηκε πρόσφατα… και με τον τρόμο του μπαράζ να απαγορεύει κάθε ελπίδα επαναφοράς.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Καραϊσκάκης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς του Καραϊσκάκη με την Επισκοπή, αγώνας για την 18η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Betsson Super League 2. Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Καραϊσκάκης και Επισκοπή, με τους Κρητικούς να είναι καλύτεροι και να έχουν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.
Στην επόμενη αγωνιστική ο Καραϊσκάκης παίζει εκτός έδρας με την Κηφισσιά.

Ανακοίνωση λύσης συνεργασίας ΑΙΑΝΤΑ Αρτας και Νεκτάριου Βαβέτση


Η ανακοίνωση της ομαδας της Άρτας:Ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή του αντρικού τμήματος Νεκτάριο Βαβέτση. Ευχαριστούμε τον κόουτς Βαβέτση για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Στον Αγώνα με τον Αιτωλικό η αρτινή ομάδα κέρδισε με σκορ 83-57 και είχε στην θέση του προπονητή τον Τσιλιγιάννη.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα