18.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Έλαβε ISSN η έντυπη έκδοση της ΑΠΟΨΗΣ

Διαβάστε επίσης

Η εφημερίδα ΑΠΟΨΗ έλαβε το δικό της ISSN (International Standard Serial Number) – Διεθνής Μοναδικός Αριθμός Σειρών –, το οποίο χρησιμοποιείται για την καταγραφή των περιοδικών εκδόσεων. Ο ISSN είναι ένας διεθνώς αποδεκτός, σύντομος, μοναδικός και σαφής κωδικός αριθμός για τον προσδιορισμό των περιοδικών εκδόσεων σύμφωνα με το Εγχειρίδιο Χρήσης ISSN του Διεθνούς Κέντρου ISSN. O αριθμός ISSN αποδίδεται από το Διεθνές Κέντρο ISSN (ISSN International Center), το οποίο εδρεύει στο Παρίσι, μέσω των αντίστοιχων εθνικών γραφείων ISSN.
Οι εκδόσεις της ΑΠΟΨΗΣ λαμβάνουν όλες τις πιστοποιήσεις, που αφορούν την διαφάνεια των λειτουργιών της εφημερίδας και της ιστοσελίδας, για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών τους.
Η λήψη του Διεθνή Μοναδικού Σειριακού Αριθμού έκδοσης, είναι ηθική μας δέσμευση για τη νόμιμη έκδοση και κυκλοφορία του μέσου μας.
Να σημειωθεί ότι την 21-2-2021 η ιστοσελίδα της ΑΠΟΨΗΣ, εντάχτηκε στο Μητρώο των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης όπου εντάσσονται οι πιστοποιημένες – ταυτοποιημένες ενημερωτικές ιστοσελίδες της χώρας.
Θα συνεχίσουμε δυναμικά για την συγκέντρωση όλων των απαραιτήτων πιστοποιητικών, τα οποία βασίζονται κυρίως στην πρωτοτυπία του περιεχομένου των εκδόσεών μας, την αποφυγή της λογοκλοπής, αλλά και στην διαφάνεια της λειτουργίας των Μέσων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα