15.8 C
Arta
28 Απριλίου 2024

Διάκριση για την αποτελεσματικότητα των κέντρων ξένων γλωσσών της Άρτας

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου έγινε το διευρυμένο ΔΣ των Προέδρων των Συλλόγων μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών ΚΞΓ στην Αθήνα. Η εκδήλωση άρχισε με την ενημέρωση από τον Πρόεδρο Βασίλη Κροντήρη, έγιναν τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες και παραδοσιακά η κοπή της πίτας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις Συλλόγων για τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής συναδέλφων – μελών των Συλλόγων PALSO και υποψηφίων στις εξετάσεις μας LAAS, ακαδημαϊκή προσφορά για τα μικρότερα παιδιά & του Βρετανικού οργανισμού πιστοποίησης NOCN για τα μεγαλύτερα επίπεδα όπως αυτά ορίζονται από το ΑΣΕΠ.
Με ενθουσιασμό και υπερηφάνεια η πρόεδρος Βέκη Αθανασάκη παρέλαβε το δικό μας βραβείο της PALSO Άρτας για 5 κατηγορίες: αριθμό συμμετεχόντων συναδέλφων στις εξετάσεις LAAS & NOCN, ένδειξη συνεργασίας, συσπείρωσης και υγιούς ανταγωνισμού, υψηλό και αυξανόμενο αριθμό υποψηφίων στις εξετάσεις LAAS & NOCN, ένδειξη εμπιστοσύνης του κοινού στις επιλογές των ΚΞΓ PALSO. Βραβευθήκαμε επίσης για την επιμέλεια και διεξαγωγή των εξετάσεων LAAS & NOCN για τυφλούς υποψηφίους μέσω της μεθόδου braille.
Eκ μέρους των συναδέλφων του Συλλόγου Άρτας, ευχαριστούμε την ΠΟΙΚΞΓ και προσωπικά τον Πρόεδρο για τη συγκεκριμένη διάκριση αλλά και τη διαρκή υποστήριξη στα ΚΞΓ, την κινητικότητα και ακατάπαυστη εργασία των μελών του ΔΣ που μας παρέχει εργαλεία χρήσιμα και απαραίτητα για τη δουλειά μας, πχ το portfolio για τις τέσσερις γλώσσες, τη δική μας εκπαιδευτική πλατφόρμα, τα webinars για μια ποικιλία θεμάτων, την εβδομαδιαία εφημερίδα Ενημέρωση κ.α.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα