16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Εβδομάδα μεγάλων αλλαγών για την ιστορική ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας, καθώς πλέον έχει διαμορφωθεί η αίσθηση του υποβιβασμού, αλλά και της προετοιμασίας για την επόμενη ημέρα. Η Αναγέννηση έχει μάθει κάθε φορά που πέφτει να σηκώνεται, πράγμα που φαίνεται ότι ακόμη μια φορά θα επαναλάβει, με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται. Ήδη έχει αλλάξει προπονητής, ενώ θέμα των επομένων ημερών είναι να αλλάξει και η διοίκηση της ιστορικής ομάδας, με νέα μέλη, που σκοπό θα έχουν την διαχείριση της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Δεν μπορεί να ξεφύγει από την ζώνη υποβιβασμού ο Καραϊσκάκης

Κάνοντας τα απολύτως αναγκαία η Καλαμάτα επιβλήθηκε 2-0 του Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Superleague 2 και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας (με ματς λιγότερο) πίσω από τον Λεβαδειακό, μένοντας μάλιστα μόνη καθώς το ντέρμπι ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Καλλιθέα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, ενώ η αρτινή ομάδα σταθερά κολλημένη στην 14η θέση με 17 βαθμούς.
Μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος στο οποίο η Καλαμάτα είχε την κατοχή χωρίς όμως ουσιαστικά να καταφέρει να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, οι μελανόλευκοι βρήκαν το δρόμο προς το 11ο τρίποντο στη σεζόν χάρη σε δύο ενέργειες του Φρίξου Γρίβα.
Ο 20χρονος επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 56′ σε ανατροπή του από τον Γιαννιώτη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λουκίνας γράφοντας το 1-0, ενώ στο 73ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ με τον Μπακαγιόκο να σηκώνεται ψηλότερα από τους αμυντικούς και να γράφει με κεφαλιά το 2-0.
Διαιτητής: Τσαμπούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Χρηστάκος (Πειραιά)
Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (90+2′ Σκεντεράι), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Ματέους (85′ Μαβινγκά), Παυλίδης (90+2′ Λουπάνο), Φελίπε (76′ Μπόρχες), Γρίβας (85′ Κόκκορης), Λουκίνας.
Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λαζάρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Κρισμάρεβιτς, Γαλεάδης (63′ Ντάμπας), Ντοναλντόνι, Μίλιτς (70′ Νταλακούρας), Κλιγγόπουλος (75′ Ζιώβας), Φαν Ίπερεν, Χελοβάνι (75′ Κοντοπούλης), Πέδρο.

Την κοπή της πίτας του έκανε ο ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Την Δευτέρα 21-2-2022 το αθλητικό σωματείο καλαθοσφαίρισης Άρτας πραγματοποίησε την παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Άρτας, όπου γίνονται οι προπονήσεις της Ακαδημίας Παίδων του σωματείου. Στην εκδήλωση της κοπής, παραβρέθηκαν οι μικροί αθλητές της ομάδας, οι γονείς και οι προπονητές. Τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Τράμπας και Νίκος Χρήστου, οι οποίοι μοίραζαν και τα κομμάτια στα μέλη της οικογένειας του ΑΙΑΝΤΑ δέχονταν και τις ευχές για την καλή πορεία της ομάδας

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα