27.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ

Διαβάστε επίσης

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου για υπόθεση κλοπής καθώς και σε βάρος ημεδαπής για παραμέληση της εποπτείας του.   Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, προχθές (10-03-2022) το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας, ο ανήλικος, την επιμέλεια του οποίου έχει η κατηγορούμενη, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτός από ταμείο καταστήματος χρηματικό ποσό -200- ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ ΑΡΤΑΣ

Με τη σκέψη στον ουκρανικό λαό που βιώνει τη ρωσική εισβολή και στους Ουκρανούς πρόσφυγες που καταφθάνουν στην Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής μέσω του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων, ξεκίνησε πανελλαδική δράση συγκέντρωσης ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων μακράς διάρκειας που θα αποσταλούν άμεσα σε αυτούς.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας, ως δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό τους και να στηρίξουν την προσπάθεια μας για συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 και από ώρες 10:00 π.μ. έως 13:00 μμ συγκέντρωσαν στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής Άρτας ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης αλληλεγγύης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον Ουκρανικό λαό.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΡΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ

Στο Κέντρο του Ιδρύματος Κακογιάννη στην Αθήνα βραβεύτηκε η ΔΕΥΑ Άρτας σε ειδική εκδήλωση για το σύστημα τηλεελέγχου τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου ύδρευσης. Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, που παρέλαβε το βραβείο, σε ανάρτησή του στο FB αναφέρει:

Η κλιματική κρίση είναι ήδη παρούσα και ο τρόπος που θα την αντιμετωπίσουμε μόνο θεωρητικός δεν είναι.

Σήμερα, παραμονή της Αγίας Θεοδώρας,  βρέθηκα στην Αθήνα γιατί η ΔΕΥΑ του Δήμου Αρταίων βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση των Best City Awards για το σύστημα τηλεελέγχου/τηλεχειρισμού για την αυτόματη διαχείριση και τον έλεγχο των διαρροών του δικτύου ύδρευσης, που έχουμε εγκαταστήσει.

Ένα σύστημα που μας επιτρέπει να εξοικονομούμε φυσικούς πόρους και να προστατεύουμε το πολύτιμο αγαθό του νερού μέσα από την παρακολούθηση τυχόν διαρροών αλλά και να επεμβαίνουμε εγκαίρως για την αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου ύδρευσης, εξοικονομώντας έτσι ανθρώπινους και χρηματικούς πόρους αλλά και εξυπηρετώντας πιο άμεσα τους δημότες μας.

Μια ακόμη βράβευση για την Άρτα μας και ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της ΔΕΥΑΑ!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας  Άρτας  Περιφέρειας  Ηπείρου,  ανακοινώνεται ότι, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις για την χορήγηση βεβαίωσης ασκήσεως επαγγέλματος Φαρμακοποιού, της εξεταστικής περιόδου ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, λήγει την Δευτέρα 04-04-2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Άρτας, Κοσμά Αιτωλού 10, Α΄ όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2681363511-512.

ΑΡΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ Φ/Β ΠΑΡΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΖΗΡΟΥ

Ομόφωνα αρνητική ήταν η γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, στην πρόταση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στη θέση “Βόϊδί” στην Κοινότητα Κρανέας. Μετά και την τεκμηριωμένη τοποθέτηση του Δημάρχου Ζηρού Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, ο οποίος μετέφερε τη θέση και τις ενστάσεις των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των φορέων και κατοίκων της περιοχής, τα μέλη της επιτροπής εξέφρασαν ομόφωνα αρνητική τους γνωμοδότηση. Τοποθέτηση, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους έκαναν για το θέμα, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μπόϊδα Μαυρής κ. Χαράλαμπος Δράκος.

“Βήμα -βήμα με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, με νομική υποστήριξη και με τη χρήση όλων των προσφερόμενων μέσων, αποδομούμε την πρόταση για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κοινότητα Κρανέας. Η σημερινή ομόφωνη γνωμοδότηση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ηπείρου, ήταν μία σημαντική απόφαση που ορθώνει τείχος στην υλοποίηση του έργου” σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής. 

ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ…

Η 8 του Μάρτη είναι ημέρα μνήμης,είναι ημέρα αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης των γυναικείων αγώνων..

Είναι ΑΠΕΡΓΙΑ!!

Η φετινή 8 Μάρτη βρίσκει δυστυχώς την ανθρωπότητα να πλήτεται από τον πόλεμο και την πανδημία..

Οι γυναίκες όλου του κόσμου διεκδικούν και απαιτούν ισότητα των φύλων, κοινωνική δικαιοσύνη και κυρίως ΕΙΡΗΝΗ!

Η έμφυλη βία,η τεράστια οικονομική κρίση,η ανασφάλεια του πολέμου,η κρίση ακρίβειας βυθίζουν όλο και πιο πολύ στη φτώχεια σχεδόν όλη την κοινωνία και κυρίως τις γυναίκες.

Στη χώρα μας η ενδοοικογενειακή βία,σε όλη την περίοδο της πανδημίας,αύξησε με δραματικούς ρυθμούς τις γυναικοκτονίες ενώ καθημερινά καταγράφονται απόπειρες γυναικοκτονιών και πολλά περιστατικά σεξιστικής βίας..

Εμείς οι γυναίκες με ενότητα,αλληλεγγύη και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε τον αγώνα για να βάλουμε φρένο στην οπισθοχώρηση της ισότητας των γυναικείων δικαιωμάτων.

Απαιτούμε λήψη άμεσων μέτρων για ΕΙΡΗΝΗ!!

Αγωνιζόμαστεγια την εξάλειψη όλων των ανισοτήτων χωρίς πατριαρχία..

Ο αγώνας μας καθημερινός για την πραγμάτωση της ισότητας των φύλων..

Θέλουμε στο επόμενο μέτρημα να μη λείπει καμιά μας!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα