21.8 C
Arta
6 Μαΐου 2024

Το FUEGO είναι η σταθερή αξία στα εστιατόρια της πόλης

Διαβάστε επίσης

Τo FUEGO είναι το εστιατόριο που πάνω από 15 χρόνια είναι το σημείο αναφοράς στο κέντρο της Άρτας. Πάντοτε με ποιοτικό φαγητό και με ποικιλία στις προτάσεις, κατορθώνει και είναι μια σημαντική και ουσιαστική επιλογή τόσο για τους αρτινούς, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης.

Το εστιατόριο Φουέγκο, για πολλά χρόνια είναι το εγγυημένο κατάστημα, όπου μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί για το μεσημεριανό του γεύμα με την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και το βραδινό δείπνο, σε ένα πολυτελές περιβάλλον, με ευχάριστη ατμόσφαιρα και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Ο Δημήτρης Παχούλας και η Αλεξάνδρα Νεοχωρίτη, εδώ και πολλά χρόνια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του αρτινού κοινού, καθώς μπορούν και κρατάνε σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα τόσο των υπηρεσιών του καταστήματος, όσο και της αισθητικής του χώρου, που είναι πραγματικά κάτι το πρωτόγνωρο για την περιοχή της Άρτας.

Το τελευταίο διάστημα στο γνωστό ζευγάρι έχει προστεθεί και ο γιός τους Νικόλαος Παχούλας, ο οποίος πραγματικά είναι το νέο αίμα της επιχείρησης και πολλά υποσχόμενος για το μέλλον αυτής, καθώς, με πνεύμα υψηλού επαγγελματισμού και δημιουργικότητα, κάνει ό,τι μπορεί περισσότερο, τόσο για την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου στην ποιότητα και τις υπηρεσίες, αλλά κυρίως δίνει και τον αέρα  της ανανέωσης, που η αγορά της Άρτας χρειάζεται το τελευταίο διάστημα και κυρίως στον τομέα της εστίασης.

Στο κεντρικό εστιατόριο της Άρτας στην οδό Γεωργίου Μάτσου, εκτός από ένα καλό γεύμα, οι παρέες μπορούν να απολαύσουν το μεσημεριανό και βραδινό τους ποτό, συνοδεία των τόσο προσεγμένων μεζέδων, που επιλεκτικά παρουσιάζει το κατάστημα. Ο χώρος είναι μεγάλος και ζεστός και δίνει την δυνατότητα για προσωπικές συζητήσεις και παρεϊστικα πειράγματα.

Λέγεται ότι στα τραπέζια του γνωστού αυτού εστιατορείου, χτίστηκαν και πολλές πολιτικές καριέρες, σχηματίστηκαν ψηφοδέλτια, αλλά και έγιναν οι πρώτες γνωριμίες φίλων, συζύγων, αλλά και παιδιών.

Το κυρίως μενού, αφορά τα κρεατικά, αλλά και τα ζυμαρικά, στα οποία η φαντασία και η ευρηματικότητα, συνοδεύεται από εκλεκτούς μεζέδες, για τους οποίους το FUEGO φημίζεται και σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό συνοδευτικό κάθε καλού πιάτου.

Πέραν όλων των άλλων όμως υπάρχει και μεγάλη ποικιλία ποτών και κρασιών, τα οποία μπορούν να συνοδεύσουν ευχάριστα το γεύμα και πάνω απ’όλα να δώσουν και μια πιο… μεθυστική χροιά στην ήδη ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Το καλό εστιατόριο, όπως είναι φυσικό έχει φανατικούς φίλους, που το επιλέγουν για τα φαγητά του, παραγγέλνοντας για το σπίτι, οπότε και τους παραδίδεται ιδιοχείρως, σε όλην την πόλη της Άρτας.

Τις ημέρες των Αποκρεών και της Καθαράς Δευτέρας, η διασκέδαση εκτινάχθηκε, καθώς με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, έδωσε μια γιορτινή αίσθηση στην οδό Γ. Μάτσου, που στα χρόνια της καραντίνας είχαμε ξεχάσει και πέραν των άλλων είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε πως είναι να διασκεδάζει κανείς στην πόλη μας.

Είναι βέβαιο ότι το FUEGO θα αποτελέσει τις ημέρες της Άνοιξης που έρχεται, την πρώτη επιλογή για πολλούς αρτινούς και τους φιλοξενούμενούς τους, με ποιότητα και γεύση!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα