23.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. ΑΡΤΑΣ με ομιλητές τους ΠΑΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ και ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΡΠΑΛΑ

Διαβάστε επίσης

Οργάνωση δια ζώσης και στο βάθος ψηφιακό κόμμα…

Με κύριους ομιλητές τον πρώην υπουργό Πάρη Κουκουλόπουλο και τον Σωτήρη Ζαρπαλά, πραγματοποιήθηκε στον χώρο των εκδηλώσεων του Συνεδριακού κέντρου Διώνη, την Τετάρτη 23 Μαρτίου, η Νομαρχιακή Ολομέλεια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ, η οποία και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περίπου 100 αρτινών.
Τόσο ο Πάρης Κουκουλόπουλος, όσο και ο Σωτήρης Ζαρπαλάς, αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, τις ρηξικέλευστες προσπάθειες του νέου προέδρου του κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη, να δώσει πνοή στους νέους, με νέα προγράμματα υποστήριξης της οικογένειας και του εισοδήματος. Αναφέρθηκαν επίσης και στο νέο πολιτικό εργαλείο του Κινήματος, το ψηφιακό κόμμα, το οποίο θα αποτελέσει την επαναστατική άμεση συμμετοχή του πολίτη, ψηφοφόρου και φίλου στην χάραξη της πολιτικής του κόμματος, με αρχές διαφάνειας και δημοκρατίας.
Στο πάνελ από την Άρτα, ο βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Χρήστος Γκόκας επεσήμανε τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής, ενώ ο γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Άρτας Αλέξης Σερέτης, συντόνισε την εκδήλωση.
Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί επίσκεψη στην Ανέζα της Άρτας, όπου σε τοπικό καφέ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους και τα προβλήματά τους.
Ο Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΝΑΛ με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε σχετικά: Με αποστάσεις, μάσκες, αλλά και ενθουσιασμό και ενεργό συμμετοχή στο διάλογο. Με τις συνθήκες δύσκολες, κρύο, αρκετοί σε καραντίνα και μόλις 2 μέρες στη διάθεσή μας για την οργάνωση κι όμως, όλα δείχνουν πως το Κίνημα πια, δε σταματάει σε εμπόδια.
Μεγάλος Δάσκαλος ο Πάρης Κουκουλόπουλος, δυναμικός ο Σωτήρης Ζαρπαλάς, κράτησαν ως αργά αμείωτο το ενδιαφέρον της συζήτησης που κράτησε 3 ώρες, ως τις 10 και μισή.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ξανά εδώ, για το καλό της χώρας…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα