21.8 C
Arta
23 Απριλίου 2024

Μέσα …και καψοκαλύβες

Διαβάστε επίσης

  • Καλημέρα και καλό μήνα. Η πρώτη έκδοση του Απρίλη δεν συμπίπτει με την πρωταπριλιά, χάνουμε την δυνατότητα να κάνουμε την πλακίτσα μας, γιατί το ψέμα πια δεν είναι και κάτι το πρωτότυπο, για πολλούς είναι τρόπος ζωής.
  • Συμπίπτει πάντως η πρώτη αυτή έκδοση με τον πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας της ΑΠΟΨΗΣ και ευχαριστούμε τους καλούς φίλους για τις ευχές, τις επιστολές και κυρίως τα γλυκά που μας έστειλαν. Να είμαστε καλά και του χρόνου με υγεία.
  • Τον ένα χρόνο κυκλοφορίας, συμπλήρωσε και η περιφερειακή εφημερίδα «Δημοκρατική Φωνή», στην οποία συνεργάζεται και ο Άρης Ραβανός, η οποία μάλιστα το γιόρτασε για τα καλά με μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην Πρέβεζα, στην οποία παραβρέθηκαν και πολλοί αρτινοί.
  • Πολύχρονη ευχόμαστε να είναι και αυτή η εφημερίδα, καλό είναι να υπάρχουν πολλά μέσα… Άλλωστε οι εποχές είναι περίεργες, άλλα μέσα ανοίγουν, άλλα μέσα κλείνουν, σημασία έχει να υπάρχει δυνατότητα έκφρασης και επικοινωνίας, καθώς, καλά είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ΜΜΕ είναι εκείνα που «επαγγελματικά» προβάλλουν την πραγματικότητα.
  • Ας μην ασχολούμαστε άλλο με τα ΜΜΕ και να σημειώσουμε ότι μπορεί η προεκλογική εκστρατεία των Δήμων και της Περιφέρειας να τραβήξει λίγο περισσότερο απ’ότι νομίζαμε. Κύριος λόγος είναι η πιθανότητα ότι τελικά οι εθνικές εκλογές δεν θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2022, αλλά παίρνουν (εκ των συνθηκών) παράταση για το επόμενο έτος…
  • Υπάρχει λοιπόν η σκέψη, προκειμένου να μην ταλαιπωρείται ο ελληνικός λαός (και ο κρατικός κορβανάς) από επανειλλημένες εκλογές (γιατί αν δεν υπάρξει κλίμα υπερκομματικής συνεργασίας, μάλλον θα πάμε για επαναληπτικές εθνικές), να δώσει μια παράταση στις αυτοδιοικήσεις, μέχρι τις Ευρωεκλογές, έτσι ώστε να γίνουν μαζί…
  • Δεν ξέρουμε λοιπόν τι συμφωνίες έχουν γίνει, αλλά από δω και πέρα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υπολογίζουν και αυτό το ενδεχόμενο στην προεκλογική τους στρατηγική, γιατί άλλο να κερνάς τσίπρα στο καφενείο για πέντε μήνες και άλλο για δωδεκα!!!
  • Ο Δικηγορικός Σύλλογος έχει προγραμματίσει μια διαφορετική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα, με κύριο θέμα τις προτάσεις για χωροθέτηση κατασκευής Δικαστικού Κτηρίου (Μεγάρου) στην Άρτα, καθώς το συγκεκριμένο ήταν προκατ, για περιορισμένο χρόνο και σε ξένη έκταση.
  • Πολλοί δικηγόροι που ασχολούνται και με τη επικαιρότητα επισημαίνουν ότι οι προτάσεις περιορίζονται σε ελάχιστες (και συγκεκριμένα για τον χώρο του στρατοπέδου Παπακώστα, η τελευταία ελπίδα ελεύθερου δημόσιου χώρου), καθώς οι υπόλοιπες εκτάσεις, λόγω του παραποτάμιου χαρακτήρα είναι όμηροι της οριοθέτησης του Αράχθου… Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις.
  • Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος Μιχάλης Νικολάου, το έχει πάρει προσωπικά το θέμα και όποια απόφαση ληφθεί, θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους.
  • Ραντεβού την επόμενη Τρίτη 12 Απριλίου, όπου εορτάζει ο Ακάκιος ο Καυσοκαλυβίτης, αφορμή να θυμηθούμε κάποιους καψοκαλύβες των δημοσίων τοπικών πραγμάτων!!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα