23.8 C
Arta
19 Μαΐου 2024

Στο 14ο Συνέδριο της ΝΔ θα είναι ομιλητής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ

Διαβάστε επίσης

Τη φυσιογνωμία της Ν.Δ. ως σύγχρονης ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς παράταξης και ως δύναμης πραγματικής προόδου αναμένεται να αναδείξει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από το 14ο Συνέδριο της Ν.Δ., από το βήμα του οποίου θα κάνει αφενός έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου και θα αναδείξει αφετέρου τις μεταρρυθμιστικές προτεραιότητες των επόμενων χρόνων, την προτεραιότητα που δίνει η Ν.Δ. στην κοινωνική πολιτική, αλλά και τη βασική αντίληψη του κυβερνώντος κόμματος ότι το μέρισμα της ανάπτυξης πρέπει να διανέμεται δίκαια σε όλους.
H καθημερινότητα, η ασφάλεια για όλους, οι πολιτικές για τoυς νέους, η προστασία του περιβάλλοντος και η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, καθώς και η ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της χώρας θα βρεθούν στο επίκεντρο του 14ου Συνεδρίου της Ν.Δ. που θα διεξαχθεί από 6 έως 8/5 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, με τις εργασίες να ξεκινούν την προσεχή Παρασκευή με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των αιρετών μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής.
Τη Νομαρχιακή Επιτροπή της Άρτας θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Άρτας κ. Νίκος Σπύρου, ο οποίος θα είναι και ομιλητής με θέμα «Πολιτικές για τους Νέους- Πολιτικές της κυβέρνησης που θέτουν τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο», ενώ θα παραστούν και οι οκτώ (8) σύνεδροι, οι οποίοι είχαν αναδειχθεί από τις εκλογές της 26-10-2021 για το συνέδριο του Νοεμβρίου, το οποίο και αναβλήθηκε και συγκεκριμένα οι (με σειρά εκλογής): ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Σπυρίδωνος, ΧΑΣΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ηλία, ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Χρήστου, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ του Γρηγορίου, ΜΠΟΥΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του Στεφάνου, ΚΕΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου,ΧΡΟΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Χρήστου

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα