13.8 C
Arta
29 Μαρτίου 2024

Γ. Στύλιος: Ένα καλό νέο για την Άρτα – Εγκρίθηκαν 400.000€ για την αποκατάσταση οδικού δικτύου στον Δήμο Αρταίων

Διαβάστε επίσης

Ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Γιώργος Καραγιάννης ενέκρινε κονδύλι 400.000€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση τεχνικών έργων από θεομηνίες στις Τ.Κ. Αρταίων – Λιμίνης – Καμπής του Δήμου Αρταίων». Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε). 

Ειδικότερα, μέσω του έργου, θα υλοποιηθούν εργασίες επισκευής και ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Άρτας και των Τοπικών Κοινοτήτων Καμπής και Λιμίνης.

Η απόφαση προέκυψε έπειτα από τη συνεργασία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Γιώργου Στύλιου με τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τον Δήμαρχο Αρταίων.

Με αφορμή τα παραπάνω ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Τα έργα αυτά βελτιώνουν το οδικό δίκτυο του Δήμου Αρταίων και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Αρταίων».

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα