25.8 C
Arta
16 Μαΐου 2024

¨Γάιδαρος -Donkey Production¨ μια  νέα εταιρία οργάνωσης και παραγωγής εκδηλώσεων με έδρα την Άρτα

Διαβάστε επίσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την λειτουργία της  εταιρίας ¨Γάιδαρος -Donkey Production¨. Η ¨Γάιδαρος -Donkey Production¨ είναι μια  εταιρία οργάνωσης και παραγωγής εκδηλώσεων με έδρα την Άρτα, και βασική,  περιοχή δραστηριότητας την Ήπειρο. 

Η Ήπειρος είναι μια περιοχή της Ελλάδας με έντονο το στοιχείο της  παράδοσης, των θρύλων , της ιστορίας αλλά και της φυσικής ομορφιάς. Σήμερα  αποτελεί έναν ανεξερεύνητο παράδεισο τόσο φυσικής όσο και πολιτισμικής ομορφιάς  και μοναδικότητας.  

Οι γύρω νομοί ,έχουν εκμεταλλευτεί σε μεγάλο βαθμό τα φυσικά και τα  ιστορικά τους προνόμια. Απόδειξη είναι οι μεγάλες παραγωγές, τα φεστιβάλ, τα  θέατρα αλλά και όλες οι πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται κυρίως τους  καλοκαιρινούς μήνες προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο, τον τόπο στο πανελλήνιο και  αυξάνοντας την επισκεψιμότητά τους.  

Δυστυχώς η Άρτα δεν διαθέτει διαμορφωμένους υπαίθριους χώρους  πολιτιστικής δραστηριότητας, τουλάχιστον μέσης χωρητικότητας. Ο υπέροχος  ορεινός όγκος με την φυσική ομορφιά ,η μοναδικότητα του Αμβρακικού κόλπου, ο  πλούσιος κάμπος, θα μπορούσε να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες και να  αποτελέσει πόλο έλξης για τουρισμό αλλά και επενδύσεις.  

Η ¨Γάιδαρός -Donkey Production¨ έχει ως παράλληλο στόχο με την  παραγωγή και οργάνωση εκδηλώσεων, την προβολή του τόπου , την στήριξη της  τοπικής οικονομίας, την ανάδειξη του τόπου, της παράδοσης και της κουλτούρας.  Πιστεύουμε ακράδαντα στην συνεργασία όλων των φορέων , ιδιωτών και κρατικών  και δημοτικών, ώστε η ανάδειξη και η ευημερία να είναι εφικτή και μόνιμη. Η  διαμόρφωση κουλτούρας ,η ανάδειξη της παράδοσης αλλά και του τόπου  επιτυγχάνεται τόσο με ¨μεγάλες¨ όσο και με ¨μικρές¨ παραγωγές , σε κάθε περίπτωση 

απαιτείται συνεργασία όλων των εμπλεκομένων. Στα μελλοντικά μας σχέδιά, είναι και  η κατασκευή στα σύνορα της πόλης, υπαίθριου θεάτρου, κατάλληλο για μουσικές  αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις, ικανό να εξυπηρετήσει απαιτητικές παραγωγές. 

Στην ¨Γάιδαρός -Donkey Production¨ συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα  γραφεία καλλιτεχνών και θεατρικών παραγωγών. Παράλληλα ανακαλύπτουμε  συνεχώς νέα σχήματα και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε απαίτηση. Προτεραιότητα μας είναι η συνεργασία με επαγγελματίες του τόπου, ενισχύοντας έτσι  την τοπική οικονομία. 

Βασική αρχή της λειτουργίας μας είναι ο σεβασμός στο περιβάλλον. Η  προσήλωση στα ιδανικά της αλληλεγγύης , της προσφοράς και ο σεβασμός στα  ανθρώπινα δικαιώματα και στις ίσες ευκαιρίες για όλους. Κάθε εκδήλωση που  εντάσσεται στα αναφερθέντα θα μας βρίσκει συνοδοιπόρους και αρωγούς της  προσπάθειας.  

Διοργάνωση και παραγωγή: συναυλιών, φεστιβάλ, θεατρικών παραστάσεων,  παραστάσεις θεάτρου σκιών, θεματικές εκδηλώσεις, κ.α. είναι μερικές από τις  υπηρεσίες που παρέχουμε. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε  στο site μας https://www.gaidarosproduction.gr 

Η εταιρία “γάιδαρος- donkey production” απευθύνεται σε ιδιώτες, ιδιοκτήτες- /ριες επιχειρήσεων εστίασης και τουρισμού, δημόσιες υπηρεσίες, δήμους,  κοινότητες, σχολεία, συλλόγους, λέσχες, ελευθέρους επαγγελματίες και γενικά σε όλα  τα πρόσωπα φυσικά ή νομικά.  

Όλες μας οι εκδηλώσεις στηρίζονται στα παραπάνω χαρακτηριστικά έχουν  σκοπό την ανάδειξη του τόπου και του συμβολισμού της Με εξωστρέφεια ,  οργανωτικότητα , πίστη και σθένος μπορούμε να υπηρετήσουμε και να εκτελέσουμε  την οποιαδήποτε εκδήλωση μας ανατεθεί.  

Είμαστε στην διάθεσή σας ,για οποιοδήποτε τύπο συνεργασίας. 

¨Γάιδαρος -Donkey Production¨.

Επικοινωνία: 

Τηλέφωνο: 698 672 1637 Νόρμαν 18 Άρτα: ΤΚ 47100 www.gaidarosproduction.gr email: info@gaidarosproduction.gr

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα