17.8 C
Arta
20 Απριλίου 2024

Έφυγε ξαφνικά ο Πέτρος Κατσαούνος

Διαβάστε επίσης

Στην φωτογραφία ο Πέτρος Κατσαούνος με τον γιό του Γεράσιμο.

Θλίψη προξένησε το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του γνωστού επιχειρηματία της Άρτας Πέτρου Κατσαούνου, τον οποίο πρόδοσε η καρδιά του στα 73 του χρόνια. Ο Πέτρος ήταν αγαπητός σε όλους τους αρτινούς, μια ξεχωριστή και επιβλητική προσωπικότητα, με μεγάλη συμμετοχή στα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά δρώμενα της τοπικής κοινωνίας. Απόφοιτος σχολής οικονομικών και μετά από ευδόκιμη πορεία και συνεργασία με μεγάλες επιχειρηματικές εταιρίες στην Αθήνα και άλλες πόλεις, ασχολήθηκε επιτυχημένα με το εμπόριο στην Άρτα, δημιουργώντας την επιχείρησή του στην οδό Μακρυγιάννη, και αργότερα την μετέφερε στην Ε.Ο. Άρτας Αγρινίου, όπου μετά την συνταξιοδότησή του ανέλαβε ο γιος του Γεράσιμος.
Με τον Πέτρο, είχαμε συχνές συζητήσεις για την τοπική επικαιρότητα, αλλά και για τα εθνικά θέματα, καθώς ο ίδιος ήταν και πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών και είχε μεγάλη ευαισθησία σε τέτοια ζητήματα.
Άφησε πίσω του την αγαπημένη του γυναίκα και σύντροφο Παρασκευή, δυο παιδιά την Πηνελόπη και τον Γεράσιμο και τρία εγγονάκια, τα οποία και υπεραγαπούσε, τον Πέτρο, την Μαρία-Αικατερίνη και την Παρασκευή.
Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Άρτας.
Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα