11.8 C
Arta
25 Απριλίου 2024

Κυβερνητικό κλιμάκιο στην Άρτα, δίνει το μήνυμα της προεκλογικής περιόδου

Διαβάστε επίσης

Με έντονο το άρωμα της άτυπης έναρξης της προεκλογικής περιόδου, κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία θα συμμετέχουν κυβερνητικά, αλλά και κομματικά στελέχη, θα επισκεφθούν το νομό της Άρτας την Τετάρτη 22 Ιουνίου, προκειμένου να προβάλλουν το κυβερνητικό έργο τόσο στην Άρτα, όσο και γενικά.
Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας και βουλευτής Χίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Νότης Μυταράκης, ενώ θα συνοδεύεται από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής Ιωαννίνων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Αμυρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνος Τσουβάλας (με καταγωγή από τους Ραφταναίους και πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ), η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, ο Γιώργος Κωτσός, βουλευτής από την Καρδίτσα και ο Στέργιος Γιαννάκης βουλευτής από την γειτονική Πρέβεζα (με καταγωγή από τους Κτιστάδες).
Να σημειωθεί ότι ειδική αποστολή για τα ορεινά της Άρτας, θα αναλάβει ο Γιώργος Αμυράς, λόγω της ιδιότητάς του.
Την Τετάρτη το μεσημέρι, θα δοθεί και συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας, όπου θα αναφερθεί ο λόγος της “εξόρμησης”, αλλά και τα ιδιαίτερα ζητήματα της Άρτας.
Να αναφερθεί ότι μέσα σε 3 μέρες αυτή την εβδομάδα δεκαοκτώ υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς και βουλευτές επιστρατεύτηκαν να πραγματοποιήσουν προεκλογικές περιοδείες σε Άρτα, Λακωνία και Ρόδο , δίνοντας το σύνθημα για την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Ο αντιπολιτευτικός Τύπος, αναφέρει ότι τα κλιμάκια, θα αντιμετωπίσουν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου, ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι επιλεχθείσες περιοχές υπήρξαν παραδοσιακά κάστρα της Νέας Δημοκρατίας.
Να σημειώσουμε ότι την εβδομάδα αυτή επισκέφθηκε την περιοχή και ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο οποίος συμμετείχε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Στύλιο σε εκδήλωση του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, ενώ σήμερα την Φιλιππιάδα επισκέφθηκε η υφυπουργός Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της Ελλάδας κ. Σοφία Βούλτεψη, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ζηρού κ. Καλαντζή.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα