18.8 C
Arta
2 Μαΐου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΟΓΑΛΗ

Διαβάστε επίσης

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου ως Σύνεδρος και νέο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ –  ΚΙΝ.ΑΛ. Άρτας. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους με στήριξαν και με τίμησαν με την επιλογή τους αλλά και όσους προσήλθαν αθρόα, αβίαστα και με πλείστη υπομονή να ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφο τους.

Δεσμεύομαι ότι θα επικεντρωθώ σε έναν και μόνο σκοπό, ήτοι να πορευτώ με γνώμονα το πολιτικό ήθος, την ειλικρίνεια και την αξιοπρέπεια που με διακρίνουν, να συμβάλλω στη διάδοση των αξιών και των αρχών του κόμματός μας σε ολόκληρο τον νομό και να υποστηρίξω τις θέσεις και το πρόγραμμά μας με άξονες τον άνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα. Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, οφείλουμε να είμαστε σε καθεστώς ετοιμότητας προκειμένου να ανταποκριθούμε σε κάθε μάχη.

Προσωπικοί μου στόχοι αποτελούν η ενότητα, η οργάνωση και ο συντονισμός όχι μόνο της Νομαρχιακής Επιτροπής του νομού μας αλλά και του κόμματός μας γενικότερα. Βασικοί άξονες της προσωπικής μου δράσης θα αποτελέσουν:

  • Άμεση επικοινωνία με τους πολίτες.
  • Παρουσίαση της θεματικής μου ατζέντας – Προγραμματισμός. 
  • Παραγωγή λύσεων.
  • Αξιολόγηση της πολιτικής – Βαθμός ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους όσους στελέχωσαν τα ψηφοδέλτια και έθεσαν τους εαυτούς τους στη κρίση των μελών μας, τους εκλεγέντες εκπροσώπους του 3ου Συνεδρίου, τους εκλεγέντες στη Νομαρχιακή Επιτροπή καθώς και τους εθελοντές – μέλη των εφορευτικών επιτροπών που έφεραν εις πέρας μία άψογη εκλογική διαδικασία.

Με συνείδηση της ευθύνης για το παρόν και το μέλλον του κινήματος, σας υπόσχομαι δυναμική και υπεύθυνη αντιπροσώπευση, προκειμένου να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.

Μετά Τιμής

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΟΓΑΛΗΣ 

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα