10.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

…μα πως μπορείς να μη με αγαπάς τα Σάββατα..

Διαβάστε επίσης


Σου λέω κοίτα με, μου λες δε θέλω

μα πως μπορείς να μη πιστεύεις πια στα θαύματα

τις άλλες μέρες το καταλαβαίνω

μα πως μπορείς να μη με αγαπάς τα Σάββατα..

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Άρτας αποφάσισε (και δεκτή η απόφαση) ότι τα Σάββατα η αγορά της Άρτας θα είναι σφαλιστά κλειστή… Εμείς δεν έχουμε καμία αντίρρηση, καταναλωτές των 10 ευρώ είμαστε όλοι, και θα βρούμε μια ευκαιρία να πάμε ακόμη μια φορά στα Γιάννινα και την Πρέβεζα και στα ενδιάμεσα μεγαλομάγαζα (λέγε με ΙΚΕΑ και JUMBO, τα οποία πήραν την απόφαση, ακόμη και τις Κυριακές να είναι ανοικτά).

Αλλά σκεφτόμαστε, μήπως ο Εμπορικός Σύλλογος της καρδιάς μας, πριν πάρει την ηρωική αυτή απόφαση, να έκανε μια συζήτηση με τον σύλλογο της εστίασης; να έβρισκαν ένα κοινό σημείο αναφοράς, μια στρατηγική λειτουργίας, στις δύσκολες αυτές εποχές;

Να υπογραμμίσω κάτι: δεν κατηγορώ τον πρόεδρο του ηρωικού εμπορικού συλλόγου και δεν με απασχολεί καν η άποψή του (σε αυτό το στάδιο). Το αναφέρω επειδή είθισται ο παράγοντας αυτός να τα παίρνει προσωπικά και πραγματικά δεν έχει κανένας τίποτε προσωπικό με τον ίδιο, οπότε μην βιαστεί να απαντήσει επί του παρόντος.

Ούτε με τους εμπόρους τα έχει κανένας… Αν θέλουν κλειστά τα μαγαζιά, κανένας δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω: μόνο που να… μοιάζουν εποχές, που δεν θέλουν τέτοιες αποφάσεις, μοιάζουν εποχές, που θέλεις και τα Σάββατα να έχουν την αξία τους.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα