13.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

Με το βλέμμα στις εκλογές της ΕΠΣ Άρτας

Διαβάστε επίσης

Οι εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άρτας θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος, αλλά σε κάθε περίπτωση τις ημέρες αυτές, γίνονται πραγματικά πολλές συναντήσεις και ζυμώσεις, επαφές και συμφωνίες για τον σχηματισμό ομάδων που θα διεκδικήσουν την προεδρία του Δ.Σ. της ΕΠΣ.
Μάλιστα φανερός πλέον και ισχυρός διεκδικητής απέναντι στο νυν πρόεδρο Θανάση Τρομπούκη φέρεται να είναι ο Ηλίας Μαζαράκος, ο οποίος έχει προσελκύσει πολλά νέα πρόσωπα, στον κοινό αγώνα μέχρι την εκλογική διαδικασία. Πάντως ακούγεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ότι στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. της κορυφαίας ποδοσφαιρικής ένωσης στο Νομό μας θα συμμετέχουν η δικηγόρος Ελευθερία Φακίτσα, ο επιχειρηματίας Θανάσης Κουρέλης, ο ορθοπεδικός -ιατρός Χρήστος Χριστογιάννης κ.α. Να σημειωθεί ότι στην ΕΠΣ ήδη υπάρχουν αξιόλογα στελέχη, εκ των οποίων – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις- άλλα θα ζητήσουν την επανεκλογή τους και άλλα όχι… Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εκλογική σύγκρουση, η οποία θα εξελιχθεί σε πολλά επίπεδα.

Όπως και να χει, με τη νέα πραγματικότητα των δυο μεγάλων σωματείων της ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ να είναι εκτός … διοικήσεων, η ΕΠΣ θα κληθεί να διαχειριστεί μια πρωτοφανή κατάσταση στο τοπικό ποδόσφαιρο και το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να λάβει γενναίες αποφάσεις μπροστά σε αυτές τις αλλαγές…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα