17.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Οι Μητροπολίτες είναι ισόβιοι οι Κυβερνώντες περαστικοί …

Διαβάστε επίσης

του Γαβριήλ Λεπενιώτη

Κυβερνητικό Κλιμάκιο επισκέφθηκε τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας  και  συνέπεσε με την κατάθεση του Νομοσχεδίου Υπουργείου Παιδείας για τις Οργανικές Θέσεις των Ιερέων στην Βουλή.

Σε αυτό δεν εντάχθηκε η πρόβλεψη διχοτόμησης της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας με ίδρυση νέας στο Αγρίνιο.

Την ευκαιρία άδραξε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.  Παπαναστασίου στο Κυβερνητικό Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο  Παπαθανάση και παρόντων Βουλευτών Κώστα Καραγκούνη (Αιτωλοακαρνανίας), Άννα Παπαδημητρίου (Πιερίας), Γιώργο Αμανατίδη (Κοζάνης), ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και κομματικά στελέχη.

 «Θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα η κυβέρνηση αν δεν γίνει η διχοτόμηση της Μητρόπολης», τόνισε ο Δήμαρχος κ. Παπαναστασίου.

Η Κυβέρνηση αγνοεί τις αντιδράσεις του εκκλησιαστικού κόσμου των περιοχών Βάλτου και Αγρινίου και με σημερινές επιβεβαιωμένες πληροφορίες υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για αυτή την εξέλιξη με αποδέκτες τους Κυβερνώντες.

Να θυμίσω ότι , η διχοτόμηση της Ιεράς Μητροπόλεως Αττικής έγινε επί Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, ο ΛΥΧΝΟΣ TV πήρε άδεια λειτουργίας επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που απο το 2005 πάλευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και η ΝΔ τίποτε δεν βοηθούσε και έδωσαν άδεια οι άθεοι (ας μου επιτραπεί η έκφραση).

Είδομεν !!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα