17.8 C
Arta
9 Μαΐου 2024

Επιστολή παραίτησης του Δημήτρη Κανή από την θέση του Αντιδημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων

Διαβάστε επίσης

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Επιλογή Ευθύνης” Δημήτρης Κανής ανακοίνωσε με το υπ’αρίθμ. πρ. 3637/30-6-2022 έγγραφό του, την παραίτησή του από την θέση του Αντιδημάρχου των Κεντρικών Τζουμέρκων. Οι λόγοι της παραίτησης αφορούν διαδικασίες που συμφωνήθηκαν και δεν τηρήθηκαν.
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους μου, που προσπαθήσαμε μαζί με την παράταξη “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” διεκδικώντας τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κ. Τζουμέρκων, καθώς επίσης και όσους συνδημότες μου μέσα από δημοκρατικό διάλογο συναποφασίσαμε να συμπράξουμε για να συνδιοικήσουμε τον Δήμο με την παράταξη “ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ”, για να μην υπάρχει μορφή ακυβερνησίας ένεκεν του εκλογικού νόμου.

Η συνεργασία αυτή έγινε βάση αρχών και προγραμματικών υποχρεώσεων που αναφέρονταν και για στόχους και για διαδικασίες που δεν τηρήθηκαν.

Επειδή εγώ εδώ ζω, εδώ δημιουργώ μέσα στους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας, προσπάθησα και εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις για να πάει ο Δήμος καλύτερα.

Όμως αυτή η πορεία συνοδεύτηκε από έλλειψη ενημέρωσης, συντονισμού, στοχοθεσίας και συνέπεια. Βίωσα και αισθάνθηκα απομόνωση και ταπείνωση ως επικεφαλής συνεργαζόμενης παράταξης. Ομοίως θεώρησα ότι η προσωπικότητά μου προσβλήθηκε και συνεχίζει να προσβάλλεται όταν παραιτήθηκαν κατ’ επανάληψη από την επιτροπή παρακολούθησης παραγωγικών ζώων και η παραίτηση μου δεν έγινε δεκτή.

Πέραν όμως αυτών, όλοι γνωρίζουν ότι δεν προωθήθηκαν τα μεγάλα έργα, όπως η ύδρευση (είμαστε μέσα στα χιόνια και δεν έχουμε νερό να πιούμε), ο δρόμος Άγναντα-Βουργαρέλι και το αθλητικό και ψυχαγωγικό πάρκο Θεοδωριάνων που κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να μεταφερθεί στην Κάτω Κωστηλάτα, για να βγει και το χωριό αυτό από την απομόνωση.

Γενικώς εκτιμώ ο Δήμος με μαθηματική ακρίβεια πάει προς το χειρότερο αφού δεν αφουγκράζεται την κοινωνία.

Για τους λόγους αυτούς παραιτούμαι από την θέση-θεσμό του Αντιδημάρχου και δηλώνω οτι θα συνεχίσω να διευκολύνω τους συνδημότες μου να αποφασίζουν πιο εύκολα για το μέλλον τους και θα συνεχίσω να ψηφίζω και να υπερασπίζω ότι θεωρώ ότι είναι καλό για το Δήμο
“. 

Δημήτρης Κανής

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα