13.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

Η Μαρία Βησ. Χήτα στο παιχνίδι της επανεκκίνησης του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

Από την περιοχή της Φιλιππιάδας και του Δήμου Ζηρού, η επιχειρηματίας Μαρία Χήτα, ξεκινάει την πορεία της για την θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο Νομό (τώρα το λέμε Π.Ε.) Πρέβεζας. Έχοντας πολιτικές, αλλά και προσωπικές – κοινωνικές αναφορές σε όλη την περιοχή της Π.Ε. Πρέβεζας, αλλά και της Άρτας, μπορεί και φιλοδοξεί για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα τόσο σε πολιτικό, αλλά και σε εκλογικό αποτέλεσμα.
Η Μαρία Χήτα, με οικογενειακή και προσωπική ιστορία στον προοδευτικό χώρο, θεωρείται ως το πρόσωπο εκείνο, που θα μπορέσει να δώσει και μια ώθηση ανανέωσης και επανεκκίνησης στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει πάνω από δεκαετία να εκλέξει βουλευτή στο γειτονικό μας νομό.
Σε μήνυμά της , αναφορικά για τους λόγους της υποψηφιότητάς της, η Φιλιππιαδιώτισσα πολιτικός αναφέρει:Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να αναδείξει τις προκλήσεις του μέλλοντος, να διαμορφώσει τους νέους κανόνες της Πολιτικής και να ξανακάνει την Ηθική προαπαιτούμενο του νέου στοιχήματος.
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να αγκαλιάσει παλιούς και νέους φίλους, νέες και νέους, ανθρώπους της προσπάθειας, της φιλοδοξίας, της αξιοπρέπειας.
Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να καταδείξει όχι τις διαφορές, αλλά την διαφορά με τα κυβερνητικά δείγματα γραφής της ΝΔ και των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ .
Σ’ αυτό το νέο προσκλητήριο, σ’ αυτή την νέα πρόκληση, είμαι μαχητικά παρούσα καταθέτοντας στα όργανα του Κινήματος την πρόθεση υποψηφιότητάς μου ως Βουλευτού του Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ στις ερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, συμβάλλοντας έτσι στην μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και του Προέδρου ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, στηρίζοντας την νεολαία μας, την δική μου γενιά και την προηγούμενη”.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα