20.8 C
Arta
13 Μαΐου 2024

Θ. Γόγαλης: οι πρώτοι στόχοι της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας

Διαβάστε επίσης

✅8 Μαΐου 2022, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη συνέδρων και μελών Δημοτικών και Νομαρχιακών Οργανώσεων. Χιλιάδες υπέγραψαν με την ψήφο τους συμμετέχοντας στη διαδικασία έχοντας ως όραμα την ανασυγκρότηση ενός κόμματος, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ το οποίο βασίζεται στο ΗΘΟΣ, σε ΑΞΙΕΣ, στον ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ, βασικοί και αναγκαίοι πυλώνες μιας δυναμικής παράταξης, τους οποίους πρέσβευα, εξακολουθώ και θα εξακολουθώ να πρεσβεύω, συστατικά ενός κόμματος τα οποία παρέθετα σε κάθε προσωπική μου επικοινωνία με τον πολίτη, τον σύντροφο, τον φίλο.

✅Με όραμα την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, η Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας προχώρησε, έχοντας ως κατεύθυνση τους προαναφερόμενους πυλώνες, στη σύσταση νέων γραφείων του κόμματος, στην πλατεία Κιλκίς, όπου την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 20:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά τους.

?Από κοινού τέθηκε ως στόχος η παρουσία ενός ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗ ο οποίος και ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ με την ομιλία του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του Κινήματος κ. ΑΝΔΡΕΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ που θα λάβει χώρα μετά τα εγκαίνια των γραφείων.

?Καλούνται όλοι οι πολίτες, τα μέλη, οι σύντροφοι και οι φίλοι του νομού καθώς και ολόκληρης της Περιφέρειας να δώσουν δυναμικό παρών στην εν λόγω εκδήλωση.

Ο Υπεύθυνος των τομέων της Δημόσιας Διοίκησης, της Υγείας, του Οικονομικού.

Θεόδωρος Γόγαλης

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα