12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Κάδοι παγίδες για τους οδηγούς: είναι τοποθετημένες σε σημείο που περιορίζουν την ορατότητα

Διαβάστε επίσης

Οι δυο κάδοι που πρόσφατα τοποθετήθηκαν επί της οδού Αμβρακίας, στην διασταύρωση με την κάθοδο της οδού Μακρυγιάννη, προκαλούν πολλά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και πεζούς. Ειδικότερα όταν κατεβαίνεις από την οδό Μακρυγιάννη και περιμένεις στο STOP δεν έχεις καμία δυνατότητα να δεις αν έρχεται από τα δεξιά σου κάποιο όχημα, καθώς οι κάδοι απορριμμάτων είναι τόσο ψηλοί, που δεν σου επιτρέπουν να έχεις την απαραίτητη ορατότητα για να κινηθείς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο παρά πέντε να αποφευχθούν συγκρούσεις και ατυχήματα, καθώς οι διερχόμενοι την οδό Αμβρακίας, δεν γνωρίζουν ότι οι οδηγοί από την Μακρυγιάννη δεν έχουν ορατότητα και πολλές φορές ούτε και οι ίδιοι δεν βλέπουν ότι υπάρχει διασταύρωση.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει την οπτική που έχει ο οδηγός από την Μακρυγιάννη στο ύψος του αυτοκινήτου: πρέπει να περάσει προσεκτικά το STOP και να βγει στο οδόστρωμα το μισό όχημα, προκειμένου να έχει την ελάχιστη ορατότητα των δυο μέτρων. Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι θέμα τύχης να περάσει κανείς το δρόμο με ασφάλεια, καθώς είναι κυριολεκτικά …τυφλή η οδήγηση στο συγκεκριμένο σημείο.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα