12.8 C
Arta
19 Απριλίου 2024

Μήπως πάει στ’αλήθεια για βουλευτής ο Απόστολος Πλατσούκας;

Διαβάστε επίσης

Τον βρίσκεις σε όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις, στα ορεινά χωριά και στον κάμπο, τοποθετείται σε μια πληθώρα θεμάτων, από την αγροτική οικονομία έως την οδοποιϊα και την οικιστική ανάπτυξη. Ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Απόστολος Πλατσούκας, είναι πραγματικά πανταχού παρών αυτήν την περίοδο. Σε τέτοιο βαθμό, που έχουμε αρχίσει να υποψιαζόμαστε ότι τελικά οι σειρήνες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να λένε την πραγματικότητα… καθώς όλη αυτή η δραστηριότητα, αν μη τι άλλο θυμίζει σε μεγάλο βαθμό “προεκλογική δραστηριότητα”.
Βέβαια, αυτά τα αναφέρουμε περισσότερο χάριν αστεϊσμού, καθώς η πρώτη ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο Απόστολος, δίνει την περίοδο αυτή περισσότερο έμφαση στα “του οίκου του” και ιδίως στην επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν στοχεύει σε κάποια θέση υποψηφίου για την κεντρική πολιτική σκηνή. Άλλωστε ασχολείται ιδιαίτερα με τα θέματα της Αυτοδιοίκησης στο Δήμο Αρταίων.
Αυτό, όμως, σε τίποτε δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της έκπληξης και απ’ότι γνωρίζουμε, σε θέματα εκλογικά, ο Απόστολος το ξέρει καλά το παιχνίδι των … θετικών εκπλήξεων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα