18.8 C
Arta
26 Απριλίου 2024

To NEoN δίνει γεύση στην έξοδο…

Διαβάστε επίσης

Ο Βασίλης Κατσινέλης και ο Βαγγέλης Χουλιάρας (Χούλιο) επέλεξαν στο μέσο της κρίσης στην εστίαση, να επενδύσουν σε κάτι που και οι δυο αγαπούν. Έτσι ανέλαβαν τη λειτουργία του ιστορικού πλέον μεζεδοπωλείου Το ΝΕοΝ, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Μονοπωλείου… Και ήδη στο μικρό διάστημα, που λειτουργούν, μπόρεσαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, από την άριστη εξυπηρέτηση, τα ποιοτικά πιάτα και κυρίως από την διάθεση να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό στην μικρή μας πόλη.
Το ΝΕοΝ έχει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων, με τα ψητά να πρωταγωνιστούν: δεν λείπουν όμως και τα άλλα πιάτα, που κάθε ημέρα φροντίζουν οι μάγειρες να προτείνουν στους πελάτες του καταστήματος… σαλάτες, μπέργκερ, πίττες, ζυμαρικά… όλα με μια ξεχωριστή πινελιά, που δίνει εκτός από γεύση και χρώμα στην έξοδο.
Το ΝΕοΝ φιλοδοξεί να προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη του, γι’αυτό από τις πρώτες πρωινές ώρες, σερβίρει καφέδες, σοκολάτες και αναψυκτικά, το μεσημέρι το ποτάκι με τους μεζέδες και το βράδυ τα ψητά σούβλας για τα οποία έχει γίνει διάσημο το τελευταίο διάστημα.
Πέραν των άλλων, να σημειώσουμε ότι το περιβάλλον που βρίσκεται το ΝΕοΝ θυμίζει νησί: Το πλακόστρωτο με την Κασσοπίτρα, ο πεζόδρομος, τα πλατάνια στην πλατεία, πραγματικά εμπνέουν για μια έξοδο, είτε με παρέα, είτε με την οικογένεια…
Keep walking!!!

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα