19.8 C
Arta
28 Μαρτίου 2024

Η κοινωνία μας χρωστάει στον αδικοχαμένο Βασίλη Μπαλατσούκα

Διαβάστε επίσης

Με τον πιο μοιραίο τρόπο έφυγε από την ζωή, ο Βασίλης Μπαλατσούκας, ένας αγωνιστής της βιοπάλης και της καθημερινότητας… Το τρομερό τροχαίο ατύχημα, που έκοψε το νήμα της ζωής του, συντάραξε και την τοπική μας κοινωνία, γιατί ο εκλιπών ήταν από εκείνους τους ανθρώπους, που τίποτε δεν του χαρίστηκε, αλλά ο ίδιος προσπαθούσε με αισιοδοξία και χαμόγελο να ανταποκριθεί στην δύσκολη πραγματικότητα του… Προσπαθούσε με δουλειές “του ποδαριού” να μπορέσει να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες για να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια το αγοράκι του, τον Βαγγελάκη, που τώρα ορφάνεψε, και πέραν όλων των άλλων ήταν από τους πρώτους που έσπευδαν να βοηθήσουν ως εθελοντής, σε όλες τις δράσεις της Πολιτικής Προστασίας, χωρίς να προσμένει κάποιο αντάλλαγμα…
Κι αυτός ένας από τους μικρούς ήρωες της Περιφερειακής οδού, εργάστηκε ντελίβερι και στις συχνές συναναστροφές μας, μας περιέγραφε τα προβλήματά του (βγαλμένα από κάποια αρχαία τραγωδία), αλλά και τα όνειρά του για το μέλλον . Ευσυγκίνητος και με μεγάλη ενσυναίσθηση, είχε την δύναμη να τα αλλάξει όλα για το παιδί του, το οποίο υπεραγαπούσε… η μοίρα όμως είχε άλλη άποψη και έκοψε γρήγορα το νήμα της ζωής του.

Ο Βαγγέλης δεν χρωστούσε τίποτε στην κοινωνία μας και έδωσε γι’αυτήν τα πάντα. Είναι η ώρα και η κοινωνία να δώσει το σωστό μήνυμα: ότι η μνήμη του θα τιμηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο ηθικά, αλλά και υλικά.
Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι του Δήμου Αρταίων, κάνουν τα απαραίτητα, λειτουργώντας με χαμηλούς τόνους, με εχεμύθεια και σεβόμενοι την κατάσταση, για να αποδώσουν τα ελάχιστα. Όμως επειδή η πραγματικότητα είναι τέτοια, θα έπρεπε να γίνει προσπάθεια για τα μέγιστα.
Συλλυπούμαστε βαθιά τους οικείους και τους φίλους του εκλιπόντος.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα