19.8 C
Arta
18 Απριλίου 2024

Θεματικός συντονιστής Υγείας της ΝΔ ο Κώστας Τρομπούκης από την Άρτα

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την οικονομική σελίδα mononews.gr ορίστηκαν τα ονόματα των πρώτων επιστημόνων και τεχνοκρατών που διαμορφώνουν το προεκλογικό Πρόγραμμα της ΝΔ.
Νέες και νέοι, επιστήμονες με βαριά βιογραφικά οι περισσότεροι, διαμορφώνουν, υπό τον Γραμματέα Προγράμματος και τέως Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη, την επόμενη μέρα της ΝΔ και τις εξαγγελίες που θα συμπεριλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις θέσεις που θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό κατά την επόμενη προεκλογική εκστρατεία, αλλά και πέρα από αυτή, καθώς ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματος έχει δώσει εντολή να διαμορφωθεί ένα νέο παραγωγικό μοντέλο με στόχο την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας.

Αν και η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την «επιστημονική ομάδα κρούσης» να εμπλουτίζεται συνεχώς και με άλλα στελέχη και τεχνοκράτες, ο Χ. Θεοχάρης, εκτός από τις υποχρεώσεις στη Βουλή, όπου έχει αναλάβει τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, αμέσως μετά την τοποθέτηση του από τον Κ. Μητσοτάκη στον κομβικό ρόλο του επικεφαλής για το Πρόγραμμα, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με Υπουργούς, στην προοπτική να συναντηθεί με όλους, προκειμένου να του επιδώσουν το έργο και τις προτεραιότητες για την επόμενη τετραετία ανά υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό έχει ήδη πραγματοποιήσει σχετικά ραντεβού με τον «προκάτοχό» του Κ. Χατζηδάκη, υπεύθυνο για το πρόγραμμα της ΝΔ στις εκλογές του 2019, αλλά και τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Μετανάστευσης και Ασύλου.

Στον Θεματικό Τομέα «Υγεία – Πρόληψη – Ευπαθείς Ομάδες» ορίστηκε συντονιστής ο Κώστας Τρομπούκης (Ιατρός – Επίκουρος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), ο οποίος είναι από την Άρτα και ζει στην Χίο, όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα