11.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Επανήλθε στο Δήμο Πρέβεζας ο Αντώνης Μπέζας!

Διαβάστε επίσης

Πολύ αρνητικά τα σχόλια από τους πολίτες!!!!

                                  Γράφει ο Βασίλης Ιωάννου

Πληροφορούμαστε ότι ο Αντώνης Μπέζας επέστρεψε και πάλι ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πρέβεζας, θέση που του είχε εμπιστευτεί ο Νίκος Γεωργάκος και τον Οκτώβριο του 2019, αλλά μετά από 8 μήνες και αφού βρήκε κάτι καλύτερο, ως πρόεδρος του ΔΣ της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, τα… βρόντηξε και έφυγε. 

Ποτέ βέβαια και από κανέναν δεν μάθαμε ποια ήταν η προσφορά του στα θέματα που αφορούν το Δήμο, στη διάρκεια της σύντομης  θητείας του. 

Από τον Μάιο του 2020, η θέση του Γενικού Γραμματέα στο Δήμο παρέμενε κενή, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του Δημάρχου ότι θα καλυφθεί σύντομα και μάλιστα από “έμπειρη και ικανή γυναίκα”!!!

 Ως φαίνεται, όπου απευθύνθηκε ο Δήμαρχος … “έφαγε πόρτα”.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγους μήνες, ο Αντώνης Μπέζας απομακρύνθηκε από την ΕΤΑΔ Α.Ε, για λόγους που δεν είναι του παρόντος και όντας και πάλι χωρίς κάποια θέση, σκέφτηκε να ξαναγυρίσει στο Δήμο Πρέβεζας, για να συνεχίσει το “δημιουργικό του έργο”, μέχρι να του προκύψει κάτι άλλο…

 Ο κ. Γεωργάκος βέβαια δε μπορεί να κρύψει τη χαρά του γι’ αυτή τη μεταγραφή, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε “μαζί με τους 6 δημοτικούς συμβούλους, τους 3 ειδικούς συμβούλους και τον Γενικό Γραμματέα δημιουργήσαμε την ομάδα των 10 για να προχωρήσουμε…”.

Αν βέβαια προσθέσει και τον εαυτό του τότε θα μπορούσε να μιλάει για μια ισχυρή 11άδα, που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Αυτά λοιπόν για την ιστορία, για να μη θεωρούν κάποιοι ότι η Πρέβεζα είναι  “η χώρα των λωτοφάγων”…

Για το συγκεκριμένο θέμα έχω αφιερώσει στο παρελθόν δύο  άρθρα στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα με τα οποία συνεργάζομαι, ένα όταν ήρθε ο κ. Μπέζας στο Δήμο και ένα όταν αποχώρησε και επίσης ένα εκτενές ραδιοφωνικό σχόλιο στον prisma 91,6 που δημοσιεύτηκε και στο Preveza Today (ΕΔΩ).

Ισχύουν στο σύνολό τους, όσα τότε έγραψα και είπα..προσθέτοντας ότι τα σχόλια που άκουσα είναι ιδιαίτερα καυστικά… 

Προσωπικά θα αρκεστώ σε δυο στίχους του Κώστα Καβάφη:

“Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις!!!!”

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα